4ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών (1 και 2 Ιουλίου)

Αυτό που θέλουν οι οργανωτές του είναι το συνέδριο να διεξαχθεί δια ζώσης, κάτι που θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα της περιόδου και τις οδηγίες που θα υπάρξουν από τις Αρχές. Ομιλητές του συνεδρίου θα είναι κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, στελέχη της αντιπολίτευσης και κορυφαία στελέχη από την αγορά. Η καθολική αποδοχή και η μαζική προσέλευση των τριών πρώτων συνεδρίων δίνουν το έναυσμα για την περαιτέρω αναβάθμισή του, καθιστώντας το ως το σημαντικότερο ετήσιο γεγονός για τον ευρύτερο τεχνικό, κατασκευαστικό και μεταφορικό κλάδο.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στις

υποδομές και στις κατασκευές και η δεύτερη ημέρα στις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές. Θα υπάρξουν επίσης και θεματικές ενότητες για τις υποδομές στα μεγάλα έργα, την ενέργεια, τον τουρισμό και το περιβάλλον.

Στις 2 Ιουλίου θα λάβουν χώρα θεματικές συνεδρίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις αερομεταφορές, τον σιδηρόδρομο, τις οδικές μεταφορές, τα logistics και τις ταχυμεταφορές. Και στις δύο ημέρες, θα υπάρξουν ξεχωριστές βραβεύσεις εταιρειών που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις υποδομές και τις μεταφορές της χώρας.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα