Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ύψωσε ασπίδα προστασίας για τη μεταγραφή που δέχεται την πιο σκληρή κριτική

10:45 2/10/2023 - Πηγή: Contra

Μόνο λίγες δεν είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει η Τσέλσι τις τελευταίες τρεις μεταγραφικές περιόδους με τον Τοντ Μπέλι στην ηγεσία της ξοδεύοντας συνολικά ένα ποσό κοντά στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Μία από τις πιο δαπανηρές οικονομικά μεταγραφές ήταν αυτή του Μικάιλο Μούντρικ για την περίπτωση του οποίου η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Σαχτάρ.

Προς το παρόν, ο Μούντρικ δεν έχει καταφέρει να ικανοποιήσει με την παρουσία του και μόνο λίγοι δεν είναι εκείνοι που μιλούν

για μία από τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου.

Ασπίδα προστασίας για τον Μούντρικ ύψωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Ουκρανός κάνει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να καταφέρει να ενσωματωθεί στο κλίμα αλλά είναι νέος και σίγουρα θα βελτιωθεί.

"...Πιστέψτε με, ο Μούντρικ κάνει πραγματικά τεράστια προσπάθεια για να ενσωματωθεί στην ομάδα. Προσπαθεί να καταλάβει καλύτερα τι σημαίνει να παίζεις σαν ομάδα αλλά είναι νέος και σίγουρα θα βελτιωθεί. Είμαστε χαρούμενοι με την εξέλιξή του..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γουέστ Χαμ: Κράτησε 16χρονο wonderkid που ονειρεύεται ολόκληρη η Ευρώπη

Η Μπάρτσα "δένει" για πάντα το μεγάλο της αστέρι με τον όρο που έβαλε στο νέο συμβόλαιο

Μουρίνιο: Ο Special One ξέσπασε κατά των επικριτών του και αποθέωσε τον νέο κίλλερ της Ρόμα

Keywords
Τυχαία Θέματα