Το wrestling μοιράζει έξτρα πόνο σε ταράτσες ή με αμαξίδια γκολφ

17:08 14/5/2020 - Πηγή: Contra

Η διοργάνωση της All-Elite Wrestling φιλοδοξεί να γίνει το αντίπαλο δέος του διαχρονικού brand που ακούει στο όνομα WWE, δημιουργώντας αγώνες που τραβούν -ακόμα περισσότερο- στα άκρα τον θεατρικό χαρακτήρα του wrestling. Το 'Dynamite' είναι ένας αγωνιστικός θεσμός που μετρά μόλις 16 μήνες τηλεοπτικής ιστορίας, έχοντας κατορθώσει να φέρει στο

τηλεοπτικό κανάλι TNT μια τηλεθέαση, η οποία συχνά ξεπερνάει τους 1.000.000 θεατές.

Στο πιο πρόσφατο 'Dynamite' είδαμε τον Κένι Ομέγκα, τον Σάμι Γκεβάρα και τον Ματ Χάρντι, παλαιστές που έχουν το δικό τους κοινό, τους δικούς τους φανατικούς φίλους και εχθρούς. Είδαμε επίσης και τα καλύτερα props στη σύγχρονη ιστορία του wrestling.

Κοιτάξτε τι συνέβη εδώ. Σίγουρα η παραγωγή δεν έχει χολιγουντιανό χαρακτήρα, σίγουρα τα σκηνικά δεν παραπέμπουν σε υπερπαραγωγή wrestling. Όμως, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε πως το 'AEW: Dynamite' έκανε σοβαρή προσπάθεια να στήσει μια 'μάχη στο δρόμο' με σουρεαλιστικά στοιχεία. Δεν εισήγαγε στο παιχνίδι κλουβιά, αλυσίδες κι άλλα εργαλεία βασανιστηρίων. Αυτά είναι πια κλισέ. Προτίμησε ένα αμαξίδιο του γκολφ. Γιατί όχι;

Αν υπάρχει μια εικόνα που μπορεί να κάνει αυτήν τη μέρα ένα 'κλικ' πιο ευχάριστη, αυτή αποτελείται από δυο wrestlers που κυνηγιούνται, ο ένας οδηγώντας αμαξίδιο του γκολφ, ο άλλος με 'τρεχάτε ποδαράκια μου' πανικό. Μετά τις πρώτες 10 φορές στο repeat, μπορείτε να πείτε την πρώτη "καλησπέρα" στους γύρω σας.

Το WWE απάντησε σε αυτές τις αναμετρήσεις αγνού καλτ χαρακτήρα με το 'Money in the Bank'. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό wrestling event, το οποίο διοργανώθηκε μέσα στα κτήρια Titan Towers, της περιβόητης έδρας της διοίκησης του WWE, αλλά και στην ταράτσα αυτών. Στο 'Money In the Bank', οι παλαιστές καλούνταν μέσα από τις μεταξύ τους μάχες, να ξεκινήσουν από το ισόγειο και να αναρριχηθούν στην κορυφή των Titan Towers, χρησιμοποιώντας σκάλες (σκάλες=αναρρίχηση, τρομερό;), όπου οι φιναλίστ θα έδιναν τον απόλυτο αγώνα για να κερδίσουν μια πολύτιμη και αστραφτερή βαλίτσα που έχει μέσα 'money in the bank'.

Η θεατρική πυγμαχία δεν σταματάει ποτέ, βρίσκεται πάντα στις επάλξεις για να γεμίσει το κενό της έλλειψης των υπολοίπων σπορ. λόγω της πανδημίας. Tης είμαστε ευγνώμονες που φροντίζουν για τη διασκέδαση μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα