Το παλάτι εκατομμυρίων του Ρούνεϊ στα Μπαρμπέιντος είναι απλά ένα εξοχικό

09:25 13/2/2021 - Πηγή: Contra

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν είναι απλά ο προπονητής της Ντέρμπι. Πρόκειται για έναν εμβληματικό ποδοσφαιριστή του αγγλικού ποδοσφαίρου, πρώτο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γι' αυτόν το λόγο υπήρξε κι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της γενιάς του, με την περιουσία που διαθέτει μαζί με τη σύζυγό του, Κολίν, να ξεπερνά τα 150.000.000 ευρώ.

Στην περιουσία της οικογένειας Ρούνεϊ συγκαταλέγεται και ένα portfolio σπιτιών σε διάφορες χώρες. Η πλειονότητα βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο δεν λείπουν κατοικίες

στις ΗΠΑ, ακόμα και στα Νησιά Μπαρμπέιντος!

Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο της Καραϊβικής, ο Ρούνεϊ με τη σύζυγό του φρόντισαν να αγοράσουν μία εξοχική κατοικία αξίας 5.700.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2010, την οποία επισκέπτονται οικογενειακώς τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Πρόκειται για μία βίλα στο συγκρότημα κατοικιών Royal Westmoreland, το οποίο με τον καιρό έχει εξελιχθεί σε μία... φωλιά διασημοτήτων.

Γείτονες του Ρούνεϊ είναι μεταξύ άλλων ο άλλοτε συμπαίκτης του Ρίο Φέρντιναντ, ο Άγγλος πρώην διεθνής κρίκετερ Φρέντι Φλίντοφ, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας Τζο Καλζάγκι κλπ. Το συγκεκριμένο συγκρότημα κατοικιών, που κάποτε ήταν φυτεία ζάχαρης, εκτείνεται σε 3.000 στρέμματα και περιλαμβάνει 225 βίλες και εξοχικές καλύβες, ένα κλαμπ, ένα εστιατόριο, ένα σπα, μια ιδιωτική παραλία κι ένα γήπεδο γκολφ.

Το εξοχικό του Ρούνεϊ είναι ένα από τα πιο ακριβά της περιοχής. Αυτό οφείλεται στα 14 άτομα που μπορεί να κοιμίσει ταυτόχρονα, αφού διαθέτει 5 κρεβατοκάμαρες στο κύριο κτίσμα και ακόμα 2 σε μία (πολυτελή) καλύβα του ίδιου οικοπέδου. Για τη διακόσμηση φρόντισε η ίδια η Κολίν Ρούνεϊ, η οποία προμηθεύτηκε έπιπλα κυρίως σε χρώματα λευκού και κρεμ.

Η βίλα περιλαμβάνει ένα κεντρικό καθιστικό με πανάκριβα έπιπλα και στολισμό. Στον κάτω όροφο υπάρχει κι ένας χώρος για διάβασμα, μία κουζίνα, μία αποθήκη, μία αίθουσα μπουντουάρ, μία τραπεζαρία, τουαλέτες και ένα media room. Οι κρεβατοκάμαρες βρίσκονται στον πάνω όροφο της βίλας, όπου η κεντρική (πάντα με το λευκό να κυριαρχεί ως χρώμα) 'βλέπει' πάνω από την τεράστια πισίνα, τους φοίνικες του κήπου, αλλά και τη θάλασσα των Μπαρμπέιντος. Αντίστοιχης πολυτέλειας και εύρους είναι και οι εξωτερικοί χώροι της βίλας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και ένα σκεπαστό μπαλκόνι που χρησιμοποιείται για δείπνο με καλεσμένους.

Βέβαια, η οικογένεια Ρούνεϊ (όπως και όλοι οι διάσημοι που έχουν επενδύσει σε real estate σε αυτό το νησί) δεν βρίσκεται όλο τον χρόνο σε αυτό το ονειρεμένο σπίτι. Τον καιρό που βρίσκεται στην Αγγλία παραχωρεί προς ενοικίαση τη βίλα, σε τιμές αντίστοιχες της ομορφιάς της. Για τη low season ενοικιάζεται προς 11.500 ευρώ την εβδομάδα, ενώ στη high season η τιμή μπορεί να φτάσει τις 28.000!

Keywords
Τυχαία Θέματα