Το ανερχόμενο αστέρι της Μπάρτσα θα γίνει ο νέος Φάτι ή κάτι περισσότερο;

15:49 12/2/2024 - Πηγή: Contra

Παιδικό όνειρο για πολλούς ήταν να αγωνιστούν με τα χρώματα των ομάδων που υποστήριζαν. Άλλοι τα κατάφερναν και άλλοι όχι, μα ελάχιστοι λογίζονται ως βασικοί με το καλημέρα και μάλιστα σε μικρή ηλικία.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε στο παρελθόν να αναδείξει τον Ανσού Φάτι, αλλά οι τραυματισμοί και ο ανταγωνισμός δεν του επέτρεψαν να πρωταγωνιστήσει στην ομάδα της Καταλονίας.

Από την άλλη μεριά, Λαμίν Γιαμάλ, προερχόμενος από της περίφημες ακαδημίες του συλλόγου, ζει το απόλυτο όνειρο με τα ”Μπλαουγκράνα” και είναι μόλις 16 χρονών σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Στο πρόσφατο αγώνα με την Γρανάδα ήταν εκείνος που έδωσε ώθηση στην ομάδα με δύο προσωπικά τέρματα, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ παίκτης αντίστοιχης ηλικίας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ξεκίνησε για έκτη συνεχόμενη φορά βασικός και ο Τσάβι τον εμπιστεύτηκε αφήνοντάς τον στον αγωνιστικό χώρο για όλο το ματς. Μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει ήδη καταγράψει πέντε γκολ και τρεις ασίστ, αριθμοί κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς, αν αναλογιστεί κανείς την αγωνιστική κατάσταση που παρουσιάζει τελευταία η Μπαρτσελόνα, καθώς και τα νούμερα άλλων επιθετικών.

Το στοίχημα με την περίπτωση του δεν είναι τόσο το αν θα προσαρμοστεί και αν θα ωριμάσει το παιχνίδι του αφού δεν φανερώνεται τέτοια ανάγκη με τα δείγματα γραφής που έχει αφήσει. Το στοίχημα είναι να μπορέσει να αποφύγει τους σοβαρούς τραυματισμούς και την καταπόνηση από αγώνες που, ειδικά σε μία τόσο νεαρή ηλικία, μπορούν να του… τραβήξουν την πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

Έδωσε 180 εκατ. για επιθετικούς και τα γκολ τα βάζει ένας χαφ

Θαλασσοταραχή στην Μπαρτσελόνα, φήμες για επαφή με αντικαταστάτη του Ντέκο

Keywords
Τυχαία Θέματα