Τα 100.000.000 ευρώ της Μπάγερν για τον Κέιν πιάνουν ήδη τόσο: Το φοβερό ξεκίνημα του Άγγλου

12:34 16/9/2023 - Πηγή: Contra

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε ρεκόρ μεταγραφής με την απόκτηση του Χάρι Κέιν πληρώνοντας την Τότεναμ 100.000.000 ευρώ. Ο Άγγλος φορ αποζημιώνει το... άγχος των Βαυαρών για τον από τους Λονδρέζους με το καλημέρα σας αφού οι επιδόσεις του στο γήπεδο είναι εντυπωσιακές.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έχει μπει φορά στις νέες του υποχρεώσεις σκοράροντας ένα γκολ στο ντέρμπι με την Λεβερκούζεν, φτάνοντας ήδη τα τέσσερα στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα,

ο Κέιν στο πρώτο του παιχνίδι στην Bundesliga είχε ένα γκολ και μία ασίστ κόντρα στην Βέρντερ.

Με την Άουγκσμπουργκ ο 30χρονος φορ βρήκε δύο φορές δίχτυα. Έπειτα με την Γκλάντμπαχ δεν σκόραρε αλλά η Μπάγερν κέρδισε. Αποτελούσε γεγονός πως οι Βαυαροί έψαχναν τον διάδοχο του Λεβαντόφσκι κι όλα δείχνουν πως τον βρήκε στο πρόσωπο του πρώην κάπτεν της Τότεναμ.

Τώρα, έρχεται η σειρά για το Champions League, καθώς στις 20 Σεπτεμβρίου η Μπάγερν θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ματς αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Άγγλο επιθετικό, καθώς κόντρα στους Κόκκινους Διαβόλους δυσκολεύεται: Σε 19 αναμετρήσεις ο Κέιν μετράει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 10 ήττες ενώ από γκολ έχει 5 και 3 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα