Davis Cup: Άνοιξαν οι πόρτες του Παναθηναϊκού Σταδίου (vid)

Το Καλλιμάρμαρο άνοιξε τις πόρτες του στο ελληνικό κοινό για την αναμέτρηση του ιστορικού αγώνα της Ελλάδας με τη Σλοβακία για το World Group I για το Davis Cup, με τους θεατές να  αναμένεται να ξεπεράσουν τις 7.000 σύμφωνα με τις χθεσινές πληροφορίες.

Από το πρωί του Σαββάτου ο κόσμος είχε φτάσει στο Καλλιμάρμαρο

με τις θύρες να ανοίγουν τμηματικά, ενώ στις 10:00 δόθηκε εντολή να ανοίξουν όλες οι θύρες για να μπει ο κόσμος μέσα στο Στάδιο. 

Οι θύρες άνοιξαν για το κοινό και ο κόσμος αρχίζει να μπαίνει στο Καλλιμάρμαρο pic.twitter.com/FFVaypR9pF

— Thanos Stathopoulos (@stathopoulosth) September 16, 2023

Η πρεμιέρα του Σαββάτου (11:00) θα γίνει με τον Αλέξανδρο Σκορίλα να αγωνίζεται κόντρα στον κορυφαίο Σλοβάκο παίκτη και Νο113 του κόσμου, Άλεξ Μόλτσαν με τον Έλληνα τενίστα και Νο766 στην παγκόσμια κατάταξη, να στοχεύει σε μια νίκη η οποία αναμένεται να αποδεχθεί “χρυσάφι” για την εξέλιξη του tie

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Νο2 της Σλοβακίας, Λούκας Κλέιν (Νο149) με το οποίο θα κλείσει το πρόγραμμα της 1ης ημέρας του τουρνουά. 

Την Κυριακή (11:00) το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με το διπλό με τους Πέτρο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη να παίζουν κόντρα στους Λούκας Κλέιν και Ιγκόρ Ζελενάι, ενώ στη συνέχεια θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Άλεξ Μόλτσαν, στο παιχνίδι των κορυφαίων των δύο χωρών, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί 5ο ματς ο Αλέξανδρος Σκορίλας θα αντιμετωπίσει τον Λούκας Κλέιν. 

Πρόγραμμα

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου (έναρξη πρώτου αγώνα 11:00)

Αλέξανδρος Σκορίλας – Άλεξ ΜόλτσανΣτέφανος Τσιτσιπάς – Λούκας Κλέιν

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (έναρξη πρώτου αγώνα 11:00)

Π. Τσιτσιπάς/Περβολαράκης – Κλέιν/ΖελενάιΣτέφανος Τσιτσιπάς – Άλεξ ΜόλτσανΑλέξανδρος Σκορίλας – Λούκας Κλέιν

Σημ: Η σύνθεση του διπλού, όπως και τα ζευγάρια στα μονά που θα ακολουθήσουν την Κυριακή ενδέχεται να έχουν αλλαγές βάσει της εξέλιξης του tie

The post Davis Cup: Άνοιξαν οι πόρτες του Παναθηναϊκού Σταδίου (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα