Σίτι, μεταγραφές: Κροατικό τσουνάμι από τον Πεπ Γκουαρντιόλα

12:02 16/6/2023 - Πηγή: Contra

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι θα ενισχυθεί και παλεύει να πάρει δύο ποδοσφαιριστές από την Κροατία. Εάν τα καταφέρει θα μιλάμε για σπουδαίες προσθήκες. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα καιρό τώρα "φλερτάρει" με τον Ματέο Κόβατσιτς και εκτός απροόπτου θα τον υπογράψει.

Ο πρώην μέσος της Ρεάλ θέλει να φύγει από την Τσέλσι και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι διαπραγματεύσεις βαίνουν καλώς. Το συμβόλαιο του 29χρονου εκπνέει το '24 και οι Μπλε θα ζητήσουν αποζημίωση για να τον αποδεσμεύσουν. Από

εκεί και πέρα η δυσκολότερη περίπτωση είναι αυτή του έτερου Κροάτη.

Ο λόγος για τον Γιόσκο Γκβάρντιολ της Λειψίας ο οποίος έλαμψε από στο Μουντιάλ 2022 και μπήκε στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Ο προαναφερθέντας ρεπόρτερ σημειώνει πως οι συζητήσεις μεταξύ της ομάδας και του παίκτη πάνε εξαιρετικά, αλλά οι Γερμανοί είναι αυτοί που δεν καίγονται να πουλήσουν τον παίκτη άμεσα.

Μόνος τρόπος για να πει το ΟΚ η Λειψία στην πώληση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού είναι ένας: Το ποσό που θα πέσει στο τραπέζι να είναι τέτοιο που δεν θα υπάρχει πίσω δρόμος. Ήδη έχουν γραφτεί δημοσιεύματα που αναφέρουν για απαιτήσεις άνω των 100.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέντους: Βγάζει την σκούπα ο Αλέγκρι και διώχνει πέντε παικταράδες

Ατλέτικο: Με ψίχουλα αγοράζει κάποιος τη μαγική σεζόν του Γκριεζμάν

Λίβερπουλ: "Παλεύει" με Ντόρτμουντ και Άστον Βίλα για Ιάπωνα εξτρέμ

Keywords
Τυχαία Θέματα