Ρεάλ: Ο Αντσελότι πέταξε το μπαλάκι στην "αγία τριάδα" και περιμένει τις εξελίξεις

11:42 12/12/2023 - Πηγή: Contra

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μόνο λίγα δεν είναι τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται ενώ αναμένεται και η άφιξη του Έντρικ και ψάχνεται το μπαμ στη γραμμή κρούσης με το δίλημμα Εμπαπέ ή Χάλαντ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Ο Αντσελότι,

όπως συνηθίζεται άλλωστε, ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά και πιο συγκεκριμένα για το μέλλον της παλιάς φρουράς της ομάδας λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως Κροος, Μόντριτς και Νάτσο έχουν πλέον την ευχέρεια να αποφασίσουν μόνοι τους για το μέλλον τους καθώς είναι θρύλοι της ομάδας.

"...Μόντριτς, Κροος και Νάτσο θα αποφασίσουν για το μέλλον τους όποτε το θέλουν. Οι θρύλοι της ομάδας αποφασίζουν τι θέλουν να κάνουν. Ο σύλλογος τρέφει μεγάλο σεβασμό γι αυτούς τους παίκτες κάτι που έχουν κερδίσει οι ίδιοι με την παρουσία και μπορούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους..."

Από τις τρεις περιπτώσεις αυτή του Μόντριτς είναι η πιο δύσκολη καθώς ο Κροάτης φέρεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Ίντερ Μαϊάμι να αναμένεται να έχει ήδη κάνει κρούση για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Φάμπρεγκας μαγεύει και στους πάγκους και πάει για σπουδαία διάκριση

Νάπολι: Το αστρονομικό ποσό που προσφέρει ο Ντε Λαουρέντις για να πείσει τον Όσιμεν να πει το "ναι"

Ο Τιάγκο Μότα κάνει πράγματα και θαύματα στην Μπολόνια και οι "Μεγάλοι" της Ευρώπης του χτυπούν την πόρτα

Keywords
Τυχαία Θέματα