Παρί: Οι Γάλλοι κινδυνεύουν να χάσουν τον Εμπαπέ αλλά κάνουν τα πάντα για να "δέσουν" τον κολλητό του

13:21 16/11/2023 - Πηγή: Contra

Μόνο λίγα δεν είναι τα αστέρια που αποχώρησαν από το στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι με αποκορύφωμα τους Μέσι και Νεϊμάρ.

Η γαλλική ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της, ρίχνοντας κατακόρυφα τον μέσο όρο ηλικίας, με τον "φευγάτο" Κιλιάν Εμπαπέ να παραμένει ο σταρ της ομάδας.

Ένας από τους "παλιούς"

του ρόστερ είναι και ο Ακράφ Χακίμι, για τον οποίο η Παρί έβγαλε από τα ταμεία της προκειμένου να τον κάνει δικό της από την Ίντερ ένα ποσό κοντά στα 68.000.000 ευρώ.

Ο Μαροκινός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της γαλλικής ομάδας και παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 μόνο λίγα δεν είναι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει από το Παρίσι.

Για τις προθέσεις της Παρί μίλησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Καμάνο, λέγοντας, πως η Παρί έχει ξεκαθαρίσει τόσο στον παίκτη όσο και στον ίδιο πως θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μαροκινό για πολλά ακόμα χρόνια.

"...Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Παρί συζητά το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Χακίμι για πολλά ακόμα χρόνια..."

Θυμίζουμε πως ο Χακίμι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Κιλιάν Εμπαπέ, με παλαιότερο δημοσίευμα να συνδέει το μέλλον και των δύο με τη Ρεάλ εξαιτίας και της παλαιότερης θητείας του παίκτη στις ακαδημίες της ισπανικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπενζεμά ακολούθησε τον Νεϊμάρ και ενεργοποίησε τον "όρο Ρονάλντο"

Έρλινγκ Χάλαντ: Η αινιγματική απάντηση της μάνατζερ του στα σενάρια για "μπάσιμο" της Ρεάλ

Εμπαπέ: Η Παρί έκανε στροφή 180 μοιρών και περιμένει την τελική κίνηση του Γάλλου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρί, Γάλλοι, Εμπαπέ,pari, galloi, ebape