Ατλέτικο: Ο πρόεδρος των ροχιμπλάνκος αποθέωσε τον Φέλιξ παρά την "αποτυχία"

11:18 16/11/2023 - Πηγή: Contra

Στην Μπαρτσελόνα, με την μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αγωνίζεται ο Ζοάο Φέλιξ, χωρίς στο deal μεταξύ των δύο πλευρών να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη οψιόν αγοράς.

Για τον Πορτογάλο μίλησε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Κερέζο, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Φέλιξ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη ενώ τόνισε πως η Μπαρτσελόνα έχει το δικαίωμα να τον κάνει δικό της σε περίπτωση που το επιθυμεί αλλά ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει, ο Φέλιξ

είναι ευπρόσδεκτος στην Ατλέτικο.

"...Ο Ζοάο Φέλιξ είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη. του εύχομαι τα καλύτερα στην Μπαρτσελόνα. Είναι δανεικός αλλά αν η Μπάρτσα θέλει να υπογράψει τον Ζοάο έχει την επιλογή να το κάνει, σίγουρα. Αν αυτό δεν γίνει, τότε θα επιστρέψει..."

Στον Φέλιξ αναφέρθηκε πρόσφατα και ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στην δυσκολία του νεαρού Πορτογάλου να προσαρμοστεί στη νοοτροπία των ροχιμπλάνκος.

Θυμίζουμε πως οι μπλαουγκράνα χρειάζονται ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ προκειμένου να καταφέρουν να αγοράσουν από την Ατλέτικο τον Φέλιξ, ποσό αρκετά μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπάρτσα με το FFP.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Η συγκινητική ενέργεια των μπλαουγκράνα με αφορμή το κίνημα Movember

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πήρε φόρα ο Ράτκλιφ, εισηγήθηκε και την πρώτη προσθήκη "κλειδί"

Μέσι: Η επική αντίδραση του Ντε Πολ μετά από ενέργεια του Λίο στην προπόνηση της Αργεντινής

Keywords
Τυχαία Θέματα