Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1: Είσαι σίγουρος ότι θυμάσαι τα πάντα;

10:26 1/8/2020 - Πηγή: Contra

Η πιθανότερη, άνευ δεύτερης σκέψης, απάντηση στην ερώτηση 'πότε έγινε το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς;' είναι 'την προηγούμενη εβδομάδα'. Σίγουρα όχι 'πριν από πέντε μήνες'. Όσο δηλαδή το πραγματικό διάστημα από το 1-1 στο Φάληρο για τη φάση των 16 του Europa League. Τόσο κοντινή μοιάζει να είναι η σήμερα 12η του Μάρτη, μολονότι κοντεύουν πια να συμπληρωθούν πέντε ολόκληροι μήνες και απέχουμε ελάχιστα από το

δεύτερο σκέλος του ζευγαρίου στην Αγγλία στις 6 Αυγούστου. Ενδεχομένως το γεγονός πως μεσολάβησε ένα διάστημα 90 ημερών χωρίς δράση και η απότομη επιστροφή στην υποτιθέμενη κανονικότητα να μίκρυναν -στο μυαλό όλων μας- τις αποστάσεις. Συχνό το φαινόμένο. Πόσο μάλλον σε μια περίοδο που τίποτα δεν κινείται φυσιολογικά και για κανέναν.

Θυμάστε, παρόλα αυτά, τι συνέβη εκείνο το βράδυ της Πέμπτης στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης'; Έχετε πρόχειρες τις μικρές λεπτομέρειες που έπαιξαν ρόλο (ή και όχι) στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος; Ένα αποτέλεσμα που μοίρασε τις πιθανότητες πρόκρισης στο Final-8 της διοργάνωσης. Για δοκίμασε τη μνήμη σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα