Ο Τεν Χαχ μιλά για Ράσφορντ και Σάντσο

12:58 1/2/2024 - Πηγή: Contra

Μετά το πειθαρχικό ατόπημα του Ράσφορντ και τον τρόπο που ο προπονητής επέλεξε να το χειριστεί, προέκυψαν πολλές αντιδράσεις συσχετίζοντας ένα παρόμοιο περιστατικό με τον Τζέιντον Σάντσο προτού δοθεί δανεικός πίσω στην Ντόρτμουντ.

Ο Ράσφορντ εντοπίστηκε αργά το βράδυ σε κέντρο διασκέδασης και στην συνέχεια υποστήριξε πως είναι άρρωστος και δεν πήγε στην προπόνηση. Ο σύλλογος του επέβαλε πρόστιμο 650 χιλιάδες λίρες και δεν αγωνίστηκε στο FA Cup με την Νιούπορτ. Ωστόσο, αργότερα ο Ολλανδός

ανέφερε πως η υπόθεση είναι ένα εσωτερικό ζήτημα και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αντιθέτως, στην περίπτωση του Σάντσο τα πράγματα πήραν μια άλλη τροπή. Λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων του, ο Άγγλος έμεινε εκτός σε αγώνα με την Άρσεναλ και ο ίδιος δημόσια σχολίασε αρνητικά αυτή την επιλογή. Μετά από αυτό, ο Σάντσο βρέθηκε εκτός πρώτης ομάδας και σε δεύτερο χρόνο ακολούθησε ο δανεισμός του στην Ντόρτμουντ.

Αρκετοί είναι οι φίλαθλοι των “Κόκκινων Διαβόλων” που θεωρούν πως δεν αντιμετώπισε ο Ολλανδός αξιοκρατικά τις υποθέσεις.

Ο Τεν Χαχ σχολίασε αυτά τα επικριτικά σχόλια λέγοντας πως η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως το θέμα ρυθμίστηκε εντός ομάδας στην περίπτωση του Ράσφορντ. Αυτή είναι η μια επιλογή για τους παίκτες της ομάδας. Από την άλλη μεριά, ο Σάντσο βγήκε δημόσια και πήρε θέση ενάντια στον ίδιο τον προπονητή, επομένως εξηγείτε απολύτως η διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Αφήνει Ράσφορντ για Οσίμεν η Παρί

Ματιές Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ σε μέσο της Serie A

Keywords
Τυχαία Θέματα