Προθυμία Μουρίνιο για επιστροφή στην Γιουνάιτεντ

09:39 1/2/2024 - Πηγή: Contra

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο “Special One” δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στο Μάντσεστερ, αλλά αντιθέτως, τον γεμίζει ενθουσιασμό καθώς νιώθει πως οφείλει πράγματα που δεν μπόρεσε να καταφέρει στους “Κόκκινους Διαβόλους" στη διάρκεια της πρώτης του θητείας”.

Ο Πορτογάλος φαίνεται να τον εξιτάρει μια συνεργασία στο μέλλον με τον Τζιμ Ράντκλιφ, που έχει αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, αν επιστρέψει στον σύλλογο. Προς το παρόν βέβαια, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Ο

Έρικ Τεν Χαχ μπορεί να έχει χάσει “πόντους”, αλλά δεν έχει χαθεί ακόμα η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και αν καταφέρει να σταθεί αξιοπρεπώς φέτος, δηλαδή να καταλάβει μια θέση για την Ευρώπη με καλό αγωνιστικό πρόσωπο, τότε δεν θα τεθεί θέμα προπονητή.

Να θυμίσουμε πως ο Μουρίνιο ανέλαβε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2016 ως το 2018, αντικαθιστώντας τον Λουίς Φαν Χάαλ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Ολντ Τραφορντ, οδήγησε τους “Κόκκινους Διαβόλους” στη δεύτερη θέση της Premier League και την κατάκτηση του Europa League - διακρίσεις για τις οποίες υποστήριξε πως ανήκουν στα καλύτερα επιτεύγματα της καριέρας του.

Διαβάστε περισσότερα

Πάει για ακριβή μεταγραφή για αντι-Εμπαπέ η Παρί

Παίκτης στο Μάντσεστερ δείχνει τάσεις φυγής

Keywords
Τυχαία Θέματα