Ο Κόντε απέρριψε την Νάπολι γιατί περιμένει να "αδειάσει" μία συγκεκριμένη θέση

12:50 12/10/2023 - Πηγή: Contra

Αρνητική ήταν η απάντηση του Αντόνιο Κόντε στην πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν τα βρήκε με τους Ναπολιτάνους σε οικονομικό επίπεδο ενώ φέρεται πως εξέφρασε τις διαφωνίες του τόσο για το ρόστερ όσο και την τακτική προσέγγιση που ακολουθεί η ομάδα και είναι δύσκολο να αλλάξει μέσα στη χρονιά.

Πάντως, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι, ο Κόντε φέρεται πως θέλει να περιμένει μέχρι την επόμενη χρονιά για χάρη της Γιουβέντους.

Το

συμβόλαιο του Αλέγκρι λήγει το καλοκαίρι του 2025 αλλά δεν αποκλείεται ο Ιταλός να αποχωρήσει 1 χρόνο νωρίτερα αν η ομάδα δεν τερματίσει στην πρώτη 4αδα της SerieA, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει άλλος λόγος πρόωρης απομάκρυνσής του.

Θυμίζουμε πως ο Κόντε βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τον περασμένο Μάρτη όταν και αποχώρησε από την Τότεναμ ενώ βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους για μία 3ετία, από το 2011 έως το 2014, καταφέρνοντας να κατακτήσει ισάριθμες φορές το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το ταλέντο της Αλ Αχλί που ήθελαν Σίτι και Λίβερπουλ "ενεργοποίησε" τον όρο Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαγκουάιρ "έστειλε" τελεσίγραφο στον Τεν Χαχ μετά τα 206 λεπτά συμμετοχής

Ρεάλ: Ο Μόντριτς είπε όλη την αλήθεια αναφορικά με το μέλλον του μετά τις φήμες

Keywords
Τυχαία Θέματα