Η Γιουνάιτεντ κάνει "δώρο" τον Σάντσο και μετά την Ντόρτμουντ τον θέλει κι άλλο κορυφαίο κλαμπ

11:16 12/10/2023 - Πηγή: Contra

Την αποχώρηση του Τζέιντον Σάντσο από το ρόστερ της θα επιδιώξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς ο Άγγλος προπονείται εδώ και καιρό μόνος του έπειτα από σχετική απόφαση του Τεν Χαχ.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Γιουνάιτεντ να είναι θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και να καλύψει αυτή εξ ολοκληρού το "τσουχτερό" συμβόλαιό του με την προοπτική ότι θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θα ανέβει και πάλι η τιμή του.

Πρώτο φαβορί για τον

δανεισμό του παραμένει η Ντόρτμουντ, λόγω και τον εξαιρετικών σχέσεων του Σάντσο με τον προπονητή της ομάδας, Έντιν Τέρζιτς, με την διοίκηση των Βεστφαλών πάντως να μην έχει πειστεί ακόμα για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή.

Πλέον, την περίπτωσή του παίκτη φέρεται πως έχει στα ραντάρ της και η Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε μίνι κρίση μετά από το σκάνδαλο ντόπινγκ με πρωταγωνιστή τον Πολ Πογκμπά αλλά και τα δημοσιεύματα που θέλουν παίκτη της να εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαγκουάιρ "έστειλε" τελεσίγραφο στον Τεν Χαχ μετά τα 206 λεπτά συμμετοχής

Ρεάλ: Ο Μόντριτς είπε όλη την αλήθεια αναφορικά με το μέλλον του μετά τις φήμες

Αυτές είναι οι δύο επιλογές που εξετάζει ο Ζερόμ Μπόατενγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα