Ο Γκουαρντιόλα θέλει τον Λεάο στην Σίτι μέσω ανταλλαγής που θα προκαλέσει αίσθηση

11:40 24/1/2023 - Πηγή: Contra

Η Μίλαν δεν έχει βρει ακόμα τη χρυσή τομή για να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Ραφαέλ Λεάο του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Ο Πορτογάλος έχει κάνει εξαιρετικά πράγματα στην Ιταλία και τ' όνομά του έχει συνδεθεί με τα μεταγραφικά πλάνα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Στην Ιταλία κυκλοφορεί μία φήμη πως και η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μεταξύ των μνηστήρων του 23χρονου winger. Μάλιστα, στη γείτονα χώρα το πάνε ένα βήμα παραπάνω αναφέροντας ότι ο

Πεπ Γκουαρντιόλα έχει βρει και τον τρόπο για να πείσει τους Ροσονέρι να σκεφτούν να τους δώσουν τον παίκτη το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, το Calciomercatoweb αναφέρει ότι ο Καταλανός σκέφτεται να δώσει να προσφέρει τον Ζοάο Κανσέλο ως έμψυχο αντάλλαγμα στους Μιλανέζους για να μπορεί να πάρει τον Λεάο. Ο έτερος Πορτογάλος στα τελευταία δύο ματς της Σίτι με Τότεναμ και Γουλβς έχει μείνει στον πάγκο.

Η Μίλαν, πάντως, δεν προκύπτει από κάπου ότι έχει εγκαταλείψει τα όπλα για να κρατήσει τον Λεάο στο Σαν Σίρο. Έπονται περισσότερα ραντεβού στο μέλλον και ο κύκλος των διαπραγματεύσεων θα συνεχιστεί.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Η Τσέλσι κοροϊδεύει στα ίσα το FFP με το τρικ amortization

Μέσι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ρίχνει φως στην υπόθεση της υποτιθέμενης φυγής από την Παρί

Keywords
Τυχαία Θέματα