Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

11:01 24/1/2023 - Πηγή: Contra

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει προς την τελική ευθεία και μέσα από το Contra.gr θα έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε τις πιο χοτ φήμες καθημερινά.

-Στα μεταγραφικά παίζουν και οι προπονητές. Η Έβερτον φέρεται να θέλει ως αντικαταστάτη του Λάμπαρντ τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

-Εξαιρετική κίνηση από την Σάλτσμπουργκ. Πήρε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Όσκαρ

Γκλουκχ. Ήταν στόχος της Μπαρτσελόνα κι άλλων μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

-Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει τον Ραφαέλ Λεάο στην Μάντσεστερ Σίτι μέσω ανταλλαγής. Ποιον παίκτη δίνει; Διαβάστε το "καυτό" δημοσίευμα.

-Ο Ραδαμέλ Φαλκάο βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο 36χρονος συνεχίζει κανονικά το ποδόσφαιρο. Διαβάστε αναλυτικά για τις εξελίξεις.

-Η Τσέλσι κυριαρχεί μέχρι στιγμής στις μεταγραφές, έχοντας κάνει εντυπωσιακές κινήσεις. Η κορυφαία ήταν αυτή του Μιχάιλο Μούντρικ η οποία κόστισε πολλά εκατομμύρια. Γιατί, όμως, οι Μπλε δένουν τους παίκτες που παίρνουν με πολυετή συμβόλαια; Διαβάστε την ανάλυση του λεγόμενου amortization.

-Τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται από μερίδα του Τύπου πως ο Μέσι έχει αλλάξει γνώμη και θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε τη δική του οπτική όσον αφορά την παραμονή ή όχι του Αργεντινού στο Παρί. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

-Η Μίλαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Νικολό Ζανιόλο. Στο παιχνίδι, πάντα, βρίσκεται και η Τότεναμ. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

-Το ιταλικό Calciomercatoweb υποστηρίζει σε ρεπορτάζ πως η Λίβερπουλ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Φεντερίκο Κιέζα ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Μοχάμεντ Σαλάχ. Για τον Αιγύπτιο αναφέρεται πως συνεχίζει να είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν. Διαχρονικό το συγκεκριμένο φλερτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα