Ο Αρτέτα έβαλε τέλος στο σίριαλ αποχώρησης της αποκάλυψης της περασμένης σεζόν

10:58 5/12/2023 - Πηγή: Contra

Τάσεις φυγής από την Άρσεναλ φέρεται πως έχει ο Άαρον Ράμσντεϊλ καθώς ενώ είχε θέση βασικού και αναντικατάστατου στην ομάδα την περασμένη σεζόν αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της.

Ο Αρτέτα μίλησε για την υπόθεση του Ράμσντειλ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως επιθυμεί την παραμονή του στο ρόστερ καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό γκολκίπερ ο οποίος ήθελε από μικρός να παίζει για την Άρσεναλ.

"...Θέλω να κρατήσουμε τον Ράμσντεϊλ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες στο ρόστερ μας και ο Άαρον θέλει να μείνει μαζί μας. Είναι πρόθυμος

να παίξει. Όπως κάθε παίκτης έτσι κι αυτός θέλει να παίζει για την Άρσεναλ..."

Θυμίζουμε πως τον Μάιο του 2023 ο Ράμσντεϊλ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "Κανονιέρηδες" μέχρι το καλοκαίρι του 2026 αλλά τότε οι συνθήκες ήταν διαφορετικές καθώς δεν υπήρχε στο ρόστερ ο Νταβίντ Ράγια ο οποίος έχει κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του Μικέλ Αρτέτα.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 25χρονος Άγγλος γκολκίπερ έχει καταγράψει 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας δεχθεί ισάριθμα γκολ.

Πάντως, παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε αρκετές ομάδες της Premier League να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και να ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο αντι-Κέιν περιμένει να μείνει free agent και κοιτάζει προς Σαουδική Αραβία

Η Ρεάλ ανανέωσε πρόωρα τον διάδοχο του Κουρτουά αλλά ο Κέπα καιροφυλαχτεί

Το μεγάλο αστέρι του MLS είναι από την Αργεντινή και ζήτησε τη μεταγραφή του στην Ευρώπη

Keywords
Τυχαία Θέματα