Παπαπέτρου: Βγαίνει μπροστά ο Φρόιντφελντ μετά τις απειλές – Ενήμερη και η UEFA που έχει έτοιμη την «κόκκινη κάρτα»!

Μετά την αποκάλυψη του Sportime για τις απειλές που δέχθηκε ο Παπαπέτρου, έρχονται εξελίξεις. Ενεργοποιείται η ΚΕΔ, ενώ ενήμερη είναι και η UEFA που επικοινώνησε με τον διεθνή ρέφερι!

«Συναγερμός» στο χώρο της διαιτησίας μετά τα όσα αποκάλυψε το Sportime. Ο Τάσος Παπαπέτρου μετά το ΒόλοςΟλυμπιακός

δέχθηκε απειλές κατά της ζωής τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειας του, ακόμα και του μικρού παιδιού του!

Όλα τα μέλη της ΚΕΔ επικοινώνησαν με τον διεθνή ρέφερι, γνωρίζοντας εξ αρχής το τι ακριβώς έχει συμβεί, με τον Πίτερ Φρόιντφελντ να δείχνει μια διάθεση να γίνει κάτι, εφόσον όμως κινηθούν και οι διαιτητές, κάτι το οποίο επισήμανε και ο Λίντμπεργκ ο οποίος έχει εικόνα για την κατάσταση στην Ελλάδα. «Πρέπει και εσείς να κάνετε κάτι όλοι μαζί και εμεις θα είμαστε μαζί σας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η Επιτροπή θα συγκαλέσει άμεσα έκτακτο zoom meeting με όλους τους διαιτητές της Super League, προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν!

Ενήμερη η UEFA επικοινώνησε με τον Παπαπέτρου και έβαλε κόκκινες γραμμές!

Διεθνής πρώτης κατηγορίας ο Τάσος Παπαπέτρου, με την UEFA να είναι επισης ενήμερη για τα όσα έχουν συμβεί. Μάλιστα υψηλόβαθμο στέλεχος της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας επικοινώνησε με τον Αθηναίο ρέφερι, ο οποίος επιβεβαίωσει τα όσα έχουν γίνει.

Η UEFA γνωρίζοντας επίσης το τοξικό κλίμα που επικρατει στην Ελλάδα έχοντας επίσης ενημέρωση από τους ξένους διαιτητές που έρχονται στη χώρα μας και έχουν δεχθεί απειλές, ξεκαθάρισε οτι σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό στον Έλληνα διαιτητή ή και σε μέλος της οικογένειας του, θα απαγορεύσει την έλευση οποιουδήποτε ξένου ρέφερι στη χώρα μας και ας διακοπεί και το πρωτάθλημα!

Η UEFA ζήτησε να ενημερώνεται άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ είναι πολύ πιθανό μετά την επικοινωνία με τον Παπαπέτρου να μιλήσει και με τον Πίτερ Φρόιντφελντ!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα