Νάπολι: Αυτοί είναι οι μνηστήρες για την αγορά του Όσιμεν

13:28 28/9/2023 - Πηγή: Contra

Πιο πιθανή από ποτέ μοιάζει η αποχώρηση του Βίκτορ Όσιμεν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την Νάπολι μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και με το τέλος της αναμέτρησης με την Μπολόνια.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις φέρεται διατεθειμένος να ρίξει τις αστρονομικές απαιτήσεις του, που φτάνουν μέχρι και τα 500.000.000 ευρώ προκειμένου να επιτευχθεί η πώληση του παίκτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, οι Σαουδάραβες παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και αναμένεται να

επανέλθουν με νέα πρόταση για την απόκτησή του ενώ στα ραντάρ τους έχουν τον παίκτη τόσο η Τσέλσι όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Τσέλσι δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το γκολ παρά τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε ενώ από την πλευρά της η Ρεάλ φέρεται πως περιμένει τον Εμπαπέ αλλά μόνο σίγουρη δεν μπορεί να είναι με την περίπτωσή του οπότε τσεκάρει και άλλες λύσεις.

Θυμίζουμε πως προ ολίγων μηνών ο Ντε Λαουρέντις σε πρόταση που δέχτηκε από την Αλ Χιλάλ και η οποία άγγιζε τα 200.000.000 ευρώ απάντησε με μία δόση χιούμορ πως τόσο κάνει μόνο το ένα του πόδι.

Πλέον το συγκεκριμένο ποσό μοιάζει αρκετό για να πείσει τον πρόέδρο και να φτιάξει το κλίμα στην ιταλική ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι απάντησε "ωμά" στο θέμα Μόντριτς και μίλησε για τον στόχο του

Ζιντάν: Δεν σταματάει να μοιράζει "όχι" ο Γάλλος, απέρριψε και ομάδα της πατρίδας του

Γκρίλις: Επικό βίντεο δείχνει το τελετουργικό που ακολουθεί για να φτιάξει το μαλλί του

Keywords
Τυχαία Θέματα