Νάπολι: Ποια 500.000.000; Στα "τάρταρα" οι απαιτήσεις του Ντε Λαουρέντις για Όσιμεν μετά τα νέα δεδομένα

10:36 28/9/2023 - Πηγή: Contra

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το μέλλον του Βίκτορ Όσιμεν έπειτα από τον έντονο διαπληκτισμό του με τον Ρούντι Γκαρσία στην αναμέτρηση με την Μπολόνια για την Serie A, με αφορμή την αλλαγή που έγινε μετά από κακή εκτέλεση πέναλτι που είχε.

Η Νάπολι θέλησε να "τρολάρει" τον ποδοσφαιριστή ανεβάζοντας ένα βίντεο στο TikTok με το χαμένο πέναλτι του Νιγηριανού και την αντίδρασή του, κάτι τον οποίο εξόργισε τον παίκτη που μέσω του εκπροσώπου του ανακοίνωσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

Για αρχή ο Όσιμεν έσβησε όλες τις φωτογραφίες του με την Νάπολι στο Instagram ενώ μετά βίντεο τον έδειξε πριν από την αναμέτρηση με την Ουντινέζε, στην οποία μάλιστα σημείωσε δύο γκολ, να μην χαιρετάει τους συμπαίκτες του.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την έρευνα που διεξάγεται για την νομιμότητα της μεταγραφής του παίκτη το καλοκαίρι του 2020 έχουν αναστατώσει τον Ντε Λαουρέντις και κατά πάσα πιθανότητα να αναπροσαρμόσουν και τις απαιτήσεις του για την πώλησή του.

Θυμίζουμε πως ο Ντε Λαουρέντις ζητούσε για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στα 500.000.000 ευρώ από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας που τον προσέγγισαν για την αγορά του Όσιμεν.

Μάλιστα, ο πρόεδρος είχε απαντήσει με αρκετή δόση χιούμορ σε επίσημο μειλ όπου η Αλ Χιλάλ έδινε 200 εκατομμύρια για την αγορά του λέγοντας πως τόσο κάνει μόνο το ένα πόδι του ποδοσφαιριστή.

Μετά και τις νέες εξελίξεις, το νέο αφεντικό της Νάπολι θα ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή καθώς το κλίμα είναι βαρύ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έχει τρελαθεί με τον "νέο Φελαϊνί" και έδωσε εντολή για την παραμονή του

Φοβερός Γκουαρντιόλα! Η Σίτι αποκλείστηκε αλλά αυτός είπε πως δεν στόχευε στο quadruple

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ τον πήρε με 50 εκατ. για να τον έχει στον πάγκο, Λίβερπουλ και Νιούκαστλ ενδιαφέρθηκαν αλλά τελικά έμεινε

Keywords
Τυχαία Θέματα