Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ χαρακτήρισε αναντικατάστατο παίκτη που κινδυνεύει να χάσει το καλοκαίρι

11:25 30/10/2023 - Πηγή: Contra

Έναν από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές λίγο έλειψε να χάσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αλλά τελικά κατάφερε να αντιστρέψει τα δεδομένα και να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα 3 χρόνια.

Ο λόγος για τον Μπερνάρντο Σίλβα τον οποίο ο Πεπ αποθέωσε για άλλη μία φορά σε δηλώσεις του λέγοντας πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει δει ποτέ στον αγωνιστικό χώρο ο οποίος

παράλληλα έχει μία αρκετά απλή εξωαγωνιστική ζωή.

"... Ήμασταν τυχεροί που δεν τον χάσαμε. Φοβηθήκαμε ότι θα τον χάναμε το καλοκαίρι. Είναι αναντικατάστατος και ξέρω ότι είναι χαρούμενος εδώ. Είναι ταπεινός και όλοι τον αγαπούν στα αποδυτήρια. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχω προπονήσει.Θα μπορούσα να κάτσω εδώ και να μιλάω 10 λεπτά για το τι σημαίνει ο Μπερνάρντο Σίλβα για εμένα και την ομάδα μας..."

Πάντως, ο Πεπ μόνο ήσυχος δεν μπορεί να είναι με το μέλλον του Μπερνάρντο στην ομάδα καθώς στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποχώρησης ύψους 58.000.000 ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα να καιροφυλαχτούν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Έρλινγκ Χάλαντ: Ο ασταμάτητος Νορβηγός έφτασε σε γκολ την... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρί: Ο "διάδοχος" του Εμπαπέ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πλέον περιμένει μία κλήση

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας ζήτησε δημόσια να αφαιρεθεί από τον Μπρούνο το περιβραχιόνιο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ,mantsester siti, pep