Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ τον έκανε αρχηγό και αυτός τον αποθεώνει για τον τρόπο λειτουργίας του

10:04 29/10/2023 - Πηγή: Contra

Σε ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στην φαρέτρα του Έρικ Τεν Χαχ έχει εξελιχθεί ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος πλέον έχει στην κατοχή του και το περιβραχιόνιο του αρχηγού,

Ο Πορτογάλος σε δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδό και τον τρόπο επικοινωνίας που έχουν, λέγοντας πως είναι κάτι σαν το δεξί του χέρι καθώς ο Τεν Χαχ του αναφέρει οποιαδήποτε πληροφορία θέλει να μεταφερθεί προς το υπόλοιπο γκρουπ.

"... Η σχέση μου με τον Τεν Χαχ είναι πολύ καλή. Έχει δημιουργήσει ένα κομμάτι με ποδοσφαιριστές

στο οποίο μεταφέρει τις πληροφορίες. Μιλάει επίσης με εμένα που είμαι αρχηγός όταν θέλει να μεταφέρω κάτι άλλο στο υπόλοιπο γκρουπ..."

Θυμίζουμε πως οι σχέσεις του Τεν Χαχ με τους ποδοσφαιριστές του έχουν περάσει κυριολεκτικά από 40 κύματα καθώς μόνο λίγοι δεν είναι αυτοί που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τη διαχειρίση του Ολλανδού τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Μάλιστα, αντιδράσεις υπήρξαν και για την επιλογή του Μπρούνο για τη θέση του αρχηγού καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως είναι ακατάλληλος για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε Περισσότερα

Λουίς Ντίας: Στιγμές αγωνίας για τον άσο της Λίβερπουλ, απήγαγαν τους γονείς του

Αλ Ετιφάκ: Τα "χάλασε" στο παρά πεντέ η ομάδα του Τζέραρντ με το πρώην αστέρι της Γιουνάιτεντ, ο λόγος

Η Γιουνάιτεντ "έκοψε" το φαγητό στον Σάντσο, τρώει σε κουτί γεύματος μόνος του

Keywords
Τυχαία Θέματα