Το σκάνδαλο Τονάλι επηρεάζει τις ομάδες ως προς τις μεταγραφές από την Ιταλία

11:46 28/10/2023 - Πηγή: Contra

Ο Σάντρο Τονάλι όπως και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο στοιχηματισμού τιμωρήθηκαν ή θα τιμωρηθούν στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, σύμφωνα με διάφορα με διάφορα δημοσιεύματα ανά τον κόσμο η σκιά που αφήνει το περιστατικό βάζει σε προβληματισμό τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρώπης.

Για παράδειγμα η Νιουκάστλ που δαπάνησε πολλά εκατομμύρια για τον πρώην άσο της Μίλαν είναι αναγκασμένη για τους υπόλοιπους δέκα μήνες να πορευτεί χωρίς τις υπηρεσίες του. Μάλιστα, οι Καρακάξες αναζητούν ήδη τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του γεγονός που σημαίνει

μεγαλύτερη επένδυση.

Έτσι, λοιπόν, δεν είναι λίγα τα κλαμπ της Γηραιάς Ηπείρου που φέρονται να σκέφτονται σοβαρά να είναι επιφυλακτικά με μεταγραφές από το ιταλικό πρωτάθλημα. Βέβαια, το σενάριο να μην παίρνουν παίκτες από τη γειτονική μας χώρα μοιάζει τραβηγμένο και άδικο για την πλειοψηφία, αλλά εδώ πρέπει να προσθέσουμε τη διάθεση της Νιουκάστλ να ψάξει εις βάθος την υπόθεση του Τονάλι και συγκεκριμένα να μάθει εάν η Μίλαν γνώριζε για τον εθισμό του παίκτη.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ για το προαναφερθέν ζήτημα σημείωναν πως εάν οι Καρακάξες βρουν στοιχεία που "ενοχοποιούν" τους Ροσονέρι τότε θα προχωρήσουν με σκοπό να πάρουν αποζημίωση.

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η δημόσια τοποθέτηση του Τεν Χαχ για το περιστατικό Γκαρνάτσο και Ονανά

Πρώην σταρ της Γιούβε φεύγει από το MLS και ετοιμάζεται για την επιστροφή στα 33 του

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τον είχε στο "περίμενε", τελικά τον πήρε στην εκπνοή και τώρα δηλώνει δικαιωμένος

Keywords
Τυχαία Θέματα