Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά τον Ντε Μπρόινε, οι Σαουδάραβες θέλουν και τον αρχηγό των "Κόκκινων Διαβόλων"

12:21 6/11/2023 - Πηγή: Contra

Τις μεταγραφικές τους κινήσεις για το καλοκαίρι του 2024 σχεδιάζουν οι Σαουδάραβες και σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι ένας από τους μεγάλους στόχους τους προέρχεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον αρχηγό των Κόκκινων Διαβόλων, Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από το 2020 και πλέον αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην 11αδα του Έρικ Τεν Χαχ.

Σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι, αρκετές ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν κυκλώσει

την περίπτωσή του και ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Το συμβόλαιο του Μπρούνο εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 αλλά υπάρχει στον ορίζοντα η επιλογή της ανανέωσής του για ακόμα έναν χρόνο.

Θυμίζουμε πως στα ραντάρ των Σαουδαράβων υπάρχει και το όνομα του Κέβιν Ντε Μπρόινε ο οποίος όμως αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και κανείς δεν γνωρίζει πότε αλλά και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Σημαία της "Μεγάλης Κυρίας" ετοιμάζεται για την επιστροφή στη Βραζιλία 13 χρόνια μετά από την αποχώρησή του

Μπάγερν: Η άνευ προηγουμένου επίδοση του Κέιν μετά το χατ τρικ κόντρα στη Ντόρτμουντ

Μάντσεστερ Σίτι: Αυτός είναι ο παίκτης που ο Πεπ θα "στερηθεί" λόγω του... Ρόδρι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μετά, Ντε Μπρόινε, Σαουδαράβες, Κόκκινων Διαβόλων,mantsester giounaitent, meta, nte broine, saoudaraves, kokkinon diavolon