Λίβερπουλ: Νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κόκκινων" αποκάλυψε το παρασκήνιο της υπόθεσης Σαλάχ

09:23 4/9/2023 - Πηγή: Contra

Την μπάνκα θέλησε να τινάξει η Αλ Ιτιχάντ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών για τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς κατέθεσε πρόταση λίγο πάνω από τα 150.000.000 ευρώ στην Λίβερπουλ για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ ενώ προσέφερε και στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο ανάλογο με εκείνο των Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά.

Η αγγλική ομάδα ξεκαθάρισε από την αρχή τις προθέσεις της λέγοντας πως ο Σαλάχ δεν πωλείται ενώ και ο ίδιος, κυρίως μέσω του ατζέντη του, έκανε σαφές πως κύριος στόχος του παραμένει η παραμονή του στο υψηλότερο

επίπεδο.

Την επιθυμία του αυτή φέρεται πως έχει ξεκαθαρίσει ο σταρ της Λίβερπουλ και στους συμπαίκτες του, όπως ανέφερε σε δηλώσεις και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντόμινικ Σόμποσλαϊ.

"...Μιλάμε μεταξύ μας. Θέλει να μείνει εδώ, θέλει να είναι εδώ, θέλει να είναι μαζί μας..."

Θυμίζουμε πως ο Σαλάχ το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κόκκινους" μέχρι το 2025 το οποίο του αποφέρει ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ ετησίως.

Πάντως, τυπικά η υπόθεση Σαλάχ δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς η μεταγραφική περίοδος στη Σαουδική Αραβία εκπνέει στις 20 Σεπτεμβρίου αλλά η Λίβερπουλ δεν αναμένεται να πει το "ναι" σε οποιαδήποτε πρόταση καθώς πλέον δεν μπορεί να βρει τον διάδοχό του Αιγύπτιου.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Χαμός στο Μάντσεστερ! Δημόσιο "μπιφ" του Τεν Χαχ με μεγάλο αστέρι της ομάδας

Τρέχει και δεν φτάνει ο Τούχελ: Η Μπάγερν εισέπραξε δύο μεγάλα "όχι" στην εκπνοή και δεν κάλυψε τα κενά

Παρί: Ο Κελαϊφί βρήκε λύση με Εμπαπέ όχι όμως και με το άλλο αστέρι των Γάλλων, τα τρία σενάρια

Keywords
Τυχαία Θέματα