Παναθηναϊκός: Έχει την ποιότητα για να κερδίσει το ντέρμπι

Αν καταφέρει και κερδίσει ο Παναθηναϊκός τότε αυξάνει την πίεση στην Ένωση, την οποία αφήνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Ταυτόχρονα αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και αποδεικνύει ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με βάση βέβαια την εκπληκτική εικόνα που είδαμε σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, σε Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη.

Για να πετύχει τον στόχο του βέβαια

χρειάζεται να πιάσει καλή απόδοση, ανάλογη με αυτή έπιασε στον τελευταίο αγώνα που έδωσε κόντρα στην Βιγιαρεάλ και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Τέτοια μπάλα δεν μπορείς να παίζεις σε κάθε αγώνα. Αφήστε που η ΑΕΚ γνωρίζει τους πράσινους καλύτερα από ότι η Βιγιαρεάλ.

Στη Λεωφόρο θα κατέβει διαβασμένη και πιθανότατα με διάθεση να χαλάσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι κιτρινόμαυροι σήμερα το βράδυ θα παίξουν για να μη χάσουν και αυτό σίγουρα δε βολεύει τον Παναθηναϊκό.

Άλλο είναι να παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που έρχεται για να παίξει επιθετικά και να σε νικήσει, όπως η Μαρσέιγ ή η Βιγιαρεάλ και άλλο να αντιμετωπίζεις έναν επίσης εξαιρετικό αντίπαλο, που πάνω απ’ όλα δεν επιθυμεί να χάσει. Η δική μου λογική λέει ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα παρατάξει ενδεκάδα που θα έχει περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς, αν και στον ίδιο δεν αρέσει αυτό το στυλ παιχνιδιού.

Αυτό σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι δε θα βρουν εύκολα διαδρόμους στην αντίπαλη περιοχή και θα πρέπει να ψάξουν τους τρόπους για να ανοίξουν την κιτρινόμαυρη άμυνα. Δεν είναι ότι πιο εύκολο, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει στη νέα σεζόν ότι διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να πετύχει το στόχο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα