Ίντερ, μεταγραφές: Πανέτοιμη να κάνει χαλάστρα στην Σαουδική Αραβία για κίπερ-έκπληξη

10:47 8/7/2023 - Πηγή: Contra

Ίντερ και Γιουνάιτεντ διαπραγματεύονται για τον Ονάνα και όλα δείχνουν πως ο γκολκίπερ θα είναι ο επόμενος που θα υπερασπιστεί την εστία των Κόκκινων Διαβόλων μετά από τον Νταβίντ Ντε Χέα. Για την ομάδα του Μιλάνου από την άλλη έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση.

Η Equipe, πάντως, ρίχνει "βόμβα" και αναφέρει ότι η φιναλίστ του Champions League έχει κλειδώσει το στόχο της κι αυτός είναι ο Ούγκο Γιορίς.

Ο Γάλλος κινείται στην ελεύθερη αγορά μετά από το αντίο στην Τότεναμ κι όλα έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα θα κατέληγε στην Σαουδική Αραβία.

Το ρεπορτάζ σημειώνει πως οι Νερατζούρι έχουν πει στον 36χρονο πορτιέρε να μην κουνηθεί προς το παρόν και να περιμένει τις εξελίξεις με τον Ονάνα. Εφόσον ολοκληρωθεί του Καμερουνέζου στην Γιουνάιτεντ, τότε θα του προσφέρουν άμεσα συμβόλαιο για να γίνει το νούμερο ένα στο Μεάτσα.

Θυμίζουμε πως η Ίντερ παρακολουθεί και την περίπτωση του Ζόμερ ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη στιγμή που ο Νόιερ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία της Μπάγερν.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Εμπαπέ - Ρεάλ: Τόσα θέλει ο Γάλλος, πόσα δίνουν οι Μαδριλένοι

Τσέλσι, μεταγραφές: Μέσω Μουρίνιο ήρθε το πανηγυρικό άκυρο

Keywords
Τυχαία Θέματα