Η Ρεάλ ετοιμάζεται για πλιάτσικο στην Γιουνάιτεντ

11:35 13/2/2024 - Πηγή: Contra

Η Γιουνάιτεντ μετά από την αποχώρηση του θρυλικού Σερ Άλεξ αδυνατεί να πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι φίλαθλοι απαιτούν περισσότερη ποιότητα για να επιστρέψουν στην παλιά τους αίγλη.

Στο Μάντσεστερ υπάρχει, τουλάχιστον μεμονωμένα, αρκετή δόση ποιότητας και προοπτικής και εκεί ακριβώς στοχεύει η Ρεάλ. Φέρεται πως η διοίκηση της Ρεάλ έχει στο μικροσκόπιο έναν νεαρό επιθετικό ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να μετεξελιχθεί σε world class

ποδοσφαιριστή.

Η Ρεάλ, μετά την φυγή των Ρονάλντο και Μπενζεμά, δεν έχει βρει τον επιθετικό που θα αποτελεί, όχι μόνο στο παρόν, αλλά και μακροπρόθεσμα, βαρόμετρο στην επίθεση. Αυτό το κενό υποστηρίζεται πως θα ήθελε ο Φλορεντίνο Πέρεθ να καλυφθεί από τον Ράσμους Χόιλουντ.

Φαίνεται λοιπόν πως η Ρεάλ έχει εναποθέσει σε σκάουτερ την παρακολούθηση του νεαρού επιθετικού των “Κόκκινων Διαβόλων” και τα μέχρι τώρα δείγματα είναι ενθαρρυντικά, με τον ίδιο να έχει πετύχει 11 τέρματα και 2 ασίστ σε 29 αγώνες.

Φυσικά, αυτή η κίνηση λογίζεται περισσότερο σαν back-up πλάνο των υποθέσεων Εμπαπέ και Χάαλαντ και είναι μία προοπτική που δεν θα απασχολήσει απαραίτητα άμεσα τους “Μερέγχες”.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν πηγαίνει Μπαρτσελόνα ο παίκτης των 120 εκατομμυρίων

Η Τσέλσι αρνήθηκε “δώρο” της Μπάγερν για παίκτη 100 εκατομμυρίων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ, Γιουνάιτεντ,real, giounaitent