Η Παρί βάζει στην άκρη πακτωλό χρημάτων μετά από το "αντίο" του Κιλιάν Εμπαπέ

09:36 11/5/2024 - Πηγή: Contra

Η εποχή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν έλαβε τέλος. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη γαλλική ομάδα και εκτός απρόοπτου σύντομα θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τη μία η ΠΣΖ χάνει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή από την άλλη όμως "σώζει" πολλά, πάρα πολλά χρήματα λόγω της αποχώρησης του Εμπαπέ και σύμφωνα με ρεπορτάζ θα επενδύσει μεγάλο ποσοστό επί του συνολικού ποσού σε μεταγραφές.

Όπως

αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Παρί κάνει μπάνκα πάνω από 200.000.000 ευρώ. Συγκεκριμένα η ομάδα σώζεται από το συμβόλαιο του αρχηγού της Γαλλίας (σ.σ. για έναν ακόμη χρόνο λόγω της οψιόν ανανέωσης που δεν ενεργοποιήθηκε) και τα 80.000.000 ευρώ από το μπόνους αφοσίωσης που η διοίκηση δεν χρειάζεται πλέον να του πληρώσει.

Το ενδιαφέρον, τώρα, όσον αφορά στο μέλλον είναι πώς θα κινηθεί η ΠΣΖ στο παζάρι και ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που θα αναλάβει να κουβαλήσει το φορτίο στην επίθεση του Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός προπονητής παραμένει στην ομάδα όπως ανακοίνωσε ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί μετά από τον αποκλεισιμό από την Ντόρτμουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα