Η Γιουνάιτεντ πάει για την κίνηση-ματ με το μεγάλο αστέρι της Σοσιεδάδ που ελέγχει η Ρεάλ

14:40 21/12/2023 - Πηγή: Contra

Εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ πραγματοποιεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τακεφούσα Κούμπο αποτελώντας ουσιαστικά το πρώτο κομμάτι της

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η SUN, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρει με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να καταθέσει το ερχόμενο καλοκάιρι επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη δυνατότητα να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή

με ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ ενώ διατηρεί και το 40% των δικαιωμάτων του κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση πώλησής του σε κάποια άλλη ομάδα θα λάβει το αντίστοιχο ποσοστό από τα συνολικά χρήματα που θα δοθούν.

Θυμίζουμε πως οποιαδήποτε ομάδα κινηθεί για την απόκτηση του Ιάπωνα μεσοεπιθετικού θα πρέπει να δώσει συνολικά ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ.

Πλην της Γιουνάιτεντ, στα ραντάρ της έχει τον ποδοσφαιριστή και η ομάδα της Άρσεναλ, η οποία δεν φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κάποια πρόταση τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους "Κόκκινους Διαβόλους", περιμένουν να ξεφορτωθούν τον Άντονι ο οποίος δεν έχει "κολλήσει" στην ομάδα και έχει κοστίσει στα ταμεία της ομάδας σχεδόν 90.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι πέντε μεγάλες διαφορές της European Super League σε σχέση με τις διοργανώσεις της UEFA

European Super League: Αυτό είναι αναλυτικά το νέο φορμάτ που θέλει να ανατρέψει UEFA/FIFA

European Super League: Αυτές οι ομάδες στηρίζουν ανοιχτά το "κίνημα Πέρεθ"

Keywords
Τυχαία Θέματα