Η Μπαρτσελόνα θεωρεί πλέον καλή ιδέα να πουλήσει τον Ντε Γιονγκ και αυτές είναι οι τρεις ομάδες που θα επιτεθούν

14:24 10/2/2024 - Πηγή: Contra

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση και το υπάρχον συμβόλαιο του Φρένκι Ντε Γιονγκ δημιουργεί μεγάλη ανισορροπία στα καταλανικά αποδυτήρια. Σύμφωνα με την SPORT φημολογείται πως τις τελευταίες δύο σεζόν ο Ολλανδός χαφ εισέπραξε 20.000.000 ευρώ καθαρά.

Ο Ντέκο και η διοίκηση ειδικότερα θα ήθελαν να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο πρώην παίκτης του Άγιαξ να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το κλαμπ έως το 2029, το υπάρχουν

εκπνέει το '26, αλλά όπως όλα δείχνουν η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν μπαίνει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης εάν υπάρχει στον ορίζοντα το ενδεχόμενο μείωσης των αποδοχών του.

Ο 26χρονος τον οποίο η Μπαρτσελόνα απέκτησε το 2019 αντί 86.000.000 ευρώ αποτελεί πόλο έλξης κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων οι οποίοι μάλιστα βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί -σύμφωνα πάντα με τα καταλανικά μίντια- έχουν... επιτεθεί στην περίπτωση με απευθείας επαφή στην ομάδα εκπροσώπησής του.

Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι πρώτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι Μπλε δεν έχουν πρόβλημα να φτάσουν και στα 100.000.000 ευρώ προσφορά, οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ως "όπλο" τον Έρικ Τεν Χαχ και οι Γάλλοι το πορτοφόλι που μπορεί να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή.

Αυτή τη φορά, πάντως, το σενάριο αποχώρησης του Ντε Γιονγκ από την Βαρκελώνη είναι πιο ορατό από ποτέ και το καλοκαίρι αναμένεται γεμάτο εξελίξεις για τη συγκεκριμένη μεγάλη μεταγραφική υπόθεση. Και ο παίκτης επίσης όπως αναφέρει το Onze σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ανοίξει την πόρτα της αποχώρησης.

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο ταλέντο στην ιστορία του Football Manager έπαιξε στον Άρη, αποσύρθηκε και θα γίνει προπονητής

Ελεύθερος ο παίκτης των Ρεάλ, Παρί που θα μείνει στην ιστορία για τα 5.000 ευρώ που ξόδεψε σε sms για να διώξει την πρώην σύντροφό του από το Big Brother

Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γερμανία είναι ελεύθερος μόλις στα 31, αλλά με 30 εκατ. ευρώ κέρδη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Ντε Γιονγκ,bartselona, nte giongk