Ελεύθερος ο παίκτης των Ρεάλ, Παρί που θα μείνει στην ιστορία για τα 5.000 ευρώ που ξόδεψε σε sms για να διώξει την πρώην σύντροφό του από το Big Brother

12:30 10/2/2024 - Πηγή: Contra

Και διηγώντας τα να κλαις έχει γίνει η ποδοσφαιρική ιστορία του Χεσέ Ροντρίγκες ο οποίος από εκκολαπτόμενος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτάσει στα 30 του χρόνια να είναι ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά και το όνομά του να συνδέεται με την Ντινάμο Βουκουρεστίου. Βέβαια, η κατρακίλα άρχισε χρόνια πριν.

Για την ιστορία τελευταία ομάδα της καριέρας του προτού βγει στην αναζήτηση εργασίας ήταν η βραζιλιάνικη Κοριτίμπα με την οποία συμφώνησε το προηγούμενο καλοκαίρι

και μερικούς μήνες αργότερα έλυσε τη συνεργασία του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Ο Ισπανός άρχισε την πορεία του από την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κάρλο Αντσελότι του να του δείχνει εμπιστοσύνη, ωστόσο το η υπόθεση του Χεσέ κάπου στράβωσε αν αναλογιστεί κανείς πόσο εύκολα η διοίκηση Πέρεθ είχε δώσει το ΟΚ της πώλησεις του στην Παρί Σεν Ζερμέν αντί μόλις 25.000.000 ευρώ. Από εκεί πέρα, όμως, το... στράβωμα που φαινόταν στην ισπανική πρωτεύουσα γιγαντώθηκε:

Λας Πάλμας, Στόουκ, Μπέτις, Σπόρτινγκ, Λας Πάλμας, Ανκαραγκουτσού, Σαμπντόρια, Κοριτίμπα και τώρα στο πουθενά. Ο Χεσέ δεν κατάφερε σε καμία από τις παραπάνω ομάδες να γίνει ένα με το κλαμπ, πουθενά. Και άπαντες αναρωτιούνται ποια θα είναι η κατάληξη του συγκεκριμένου πάλαι ποτέ wonderkid κι αν τελικά βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Και μια τρελή ιστορία

Στα highlight της πορείας του Χεσέ ως σελέμπριτι ποδοσφαιριστή μπαίνει δικαιωματικά μια ιστορία που διαδραματίστηκε το '19 και αφορά την πρώην σύντροφό του Άουρα Ρουίζ. Η Ισπανίδα καλλονή είχε μπει στο Big Brother της πατρίδας της και ο πρώην παίκτης της Ρεάλ πλήρωσε 5.000 ευρώ σε μηνύματα και κλήσεις για να βγάλει από το παιχνίδι.

Η σχέση των δύο ήταν άσχημη με την Ρουίζ να τον κατηγορεί πολλές φορές δημόσια πως ήταν αδιάφορος απέναντι στο παιδί που είχαν αποκτήσει. Πέρα από το ποδόσφαιρο ο Χεσέ ασχολήθηκε και με τη μουσική ενώ η κακή εξωγηπεδική του ζωή αποτέλεσε την αιτία που η Παρί είχε αποφασίσει να τελειώνει μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδαίο wonderkid του Football Manager που αγόρασε η Παρί 42 εκατ. ευρώ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γερμανία είναι ελεύθερος μόλις στα 31, αλλά με 30 εκατ. ευρώ κέρδη

Keywords
Τυχαία Θέματα