Η Άρσεναλ του Αρτέτα δεν φοβήθηκε τους Big-6 και ξεπέρασε σε νίκες τους "Invincibles" του Βενγκέρ

11:51 13/5/2024 - Πηγή: Contra

Πριν από λίγα χρόνια δεν θα το πίστευε κανείς, όμως πλέον η Άρσεναλ κατάφερε να παραμείνει αήττητη απέναντι στους Big-6 της Premier League. και μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στην διεκδίκηση για το πρωτάθλημα. Το μόνο πρόβλημα της Άρσεναλ -με το οποίο ταυτίζεται και η Λίβερπουλ- είναι πως η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν έχει κανένα θέμα να... χαλάσει το γιορτινό κλίμα.

Στα ντέρμπι της φετινής σεζόν, οι "Κανονιέρηδες" μετρούν 6 νίκες και 4 ισοπαλίες σε

10 αγώνες, γεγονός που της επέτρεψε να πιάσει συνολικά στο πρωτάθλημα τις 27 νίκες ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ των των ""Invincibles"" του Βενγκέρ (26). Η ομάδα του Αρτέτα σε όλους τους τομείς έχει δει κατακόρυφη βελτίωση και όμως αυτό μπορεί να μην αποδειχτεί αρκετό προκειμένου να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει δείξει σημάδια επιβράδυνσης και πλέον απομένουν μόνο 2 αγωνιστικές των "Πολιτών" ούτως ώστε να μαθευτεί ο πρωταθλητής. Ο ερχόμενος αγώνας με την Τότεναμ θα κρίνει εν πολλοίς την έκβαση του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που αισθάνονται μία αδικία.

Η Άρσεναλ μετά από πολλά χρόνια αγγίζει τα "χρυσά" στάνταρ της ιστορίας της στο αγωνιστικό κομμάτι και όμως μπορεί εν τέλει να αρκεστεί στην 2η θέση, η οποία ελάχιστη σημασία έχει στο βιβλίο της ιστορίας και όλα αυτά εξαιτίας της εξαιρετικής μεν, αλλά "ευκατάστατης' δε Σίτι. Το πρωτάθλημα και η ευρωπαϊκή διάκριση είναι οι στόχοι του Αρτέτα προκειμένου να μετουσιώσει την απίστευτη βελτίωση σε μία νέα "χρυσή επόχή" η οποία θα φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Διαβάστε περισσότερα

Απίστευτο! Παίκτης στην Ρουμανία έβαζε να αγωνίζεται στην θέση του ο δίδυμος αδελφός του

Πέρασε μίσος χρόνος και μετά από 7 τραυματισμούς ο άλλοτε καλύτερος μπακ της Premier League δήλωσε

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρσεναλ, Αρτέτα, Big-6, Invincibles, Βενγκέρ,arsenal, arteta, Big-6, Invincibles, vengker