60 εκατομμύρια για τον παίκτη που παραγκωνίστηκε από τον Γιαμάλ, ο ίδιος μετρά ακόμα στην Αγγλία και δεν θέλει Σαουδική Αραβία

15:33 12/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Μπαρτσελόνα λειτουργεί με το βάρος μίας πολύ σφικτής οικονομικής πολιτικής, ενώ παράλληλα τα τεράστια δάνεια θα αποτελέσουν στο μέλλον έναν ακόμα πονοκέφαλο. Είναι πολύ φυσικό λοιπόν να υπάρχει έντονη η πρόθεση παραχώρησης παικτών με μεγάλη χρηματιστηριακή αξία εφόσον το επιτρέψει ο ίδιος ο προπονητής.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι γνωστή η θέση του Τσάβι, όμως αν κρίνουμε από τις επιλογές στην ενδεκάδα, μάλλον είναι εύκολο να προκύψουν μερικές εκτιμήσεις. Το όνομα του Ραφίνια έχει συνδεθεί με δύο ομάδες από την Premier League,

το πρωτάθλημα μέσω του οποίου έκανε γνωστό το όνομά του με την φανέλα της Λιντς και κατάφερε να πάρει μεταγραφή αξίας 58 εκατομμυρίων στην Μπαρτελόνα. Οι δύο ομάδες οι οποίες φέρονται να έχουν δείξει ένα ενδιαφέρον για εκείνον είναι οι Τότεναμ και Νιουκάστλ.

Βέβαια, το ιδανικό σενάριο για του Καταλανούς θα ήταν μία προσέγγιση από ομάδες τις Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο η ξεκάθαρα αρνητική στάση του παίκτη απέναντι σε αυτό το πλάνο δεν δημιουργεί τέτοιες προϋποθέσεις. Η ομάδα υποστηρίζεται πως είναι ανοικτή σε προτάσεις, ωστόσο η τιμή του παίκτη θα ξεκινά από τα 60 εκατομμύρια. Η τιμή είναι σχετικά υψηλή αν αναλογιστεί κανείς πως ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει παραγκωνιστεί στην LaLiga από τον Γιαμάλ, αφού μετρά μόνο 15 συμμετοχές, όμως ενδέχεται μετά από διαπραγμάτευση να μειωθούν οι απαιτήσεις εφόσον μία ομάδα δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της.

Διαβάστε περισσότερα

Τεν Χαχ: Όσοι ζητούν την απόλυση του δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον ίδιο

Πέρασε μίσος χρόνος και μετά από 7 τραυματισμούς ο άλλοτε καλύτερος μπακ της Premier League δήλωσε παρόν

Keywords
Τυχαία Θέματα