Γκάρι Νέβιλ: “Οι Γκλέιζερς φαινόταν πως παίζουν Football Manager στην Γιουνάιτεντ”

12:37 19/2/2024 - Πηγή: Contra

Μπορεί το κλίμα στο Μάνστεστερ να έχει βελτιωθεί επαρκώς με τον ερχομό του Τζιμ Ράντκλιφ στον σύλλογο έχοντας το 25% των μετοχών της ομάδας, αλλά αυτό δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση τα όσα προηγήθηκαν με την οικογένεια Γκλέιζερ σε ότι αναφορά το αγωνιστικό και όχι μόνο κομμάτι.

Ο σύλλογος, πρόσφατα απέκτησε τον Ομάρ Μπεράντα από την Σίτι για την θέση του CEO στο αγωνιστικό τμήμα της Γιουνάιτεντ, ενώ προ των πυλών φέρεται πως είναι και μία ακόμα μεταγραφή υψηλόβαθμου στελέχους από την Νιουκαστλ.

Όταν λοιπόν ζητήθηκε από τον Γκάρι Νέβιλ να σχολιάσει αυτές τις εξελίξεις, αναφέρθηκε με βαριούς χαρακτηρισμούς στην πολιτική που ακολούθησε σε πολλά επίπεδα οι οικογένεια Γκλέιζερ.

Οι δηλώσεις

"Ο κόσμος θα έλεγε λοιπόν, οι Γκλέιζερς δεν είναι αυτοί που παίζουν ποδόσφαιρο”.

"Αλλά για 10 χρόνια, κάθε τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λειτουργούσε χωρίς διευθύνοντα σύμβουλο, χωρίς αθλητικό διευθυντή, χωρίς διευθυντή ποδοσφαίρου.

"Αυτό είναι τρέλα, ξεχάστε την αμέλεια, αυτό είναι απλά τρέλα. Προφανώς, ο Τζιμ Ράντκλιφ έρχεται και διορίζει έναν CEO που έχει πραγματικά βρεθεί σε ποδοσφαιρικό σύλλογο στο παρελθόν και όλοι τον χειροκροτούν γι' αυτό, αυτό είναι συγκλονιστικό”.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχει ήδη συμβεί, δεν θα επιτρεπόταν ποτέ να συμβεί σε άλλο σύλλογο της χώρας. Έδειξαν τυφλή αφοσίωση σε ανθρώπους που ήταν καλοί μαζί τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Εντ Γούντγουορντ ήταν στον σύλλογο για 10-12 χρόνια, πίστεψαν όλα όσα είπε. Ήταν λίγο σαν να έπαιζαν Football Manager”.

Διαβάστε περισσότερα

Μουρίνιο: Κριτική σε Φαν Χαάλ για την Γιουνάιτεντ

Διαμαντάκι του Μάντσεστερ ξεπέρασε Κασεμίρο και κοιτά εθνική Αγγλίας

Keywords
Τυχαία Θέματα