Ευρωπαϊκή δράση & Super League Fantasy τουρνουά στο Stoiximan.gr!

13:55 21/8/2019 - Πηγή: Contra

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη παίζουν στο Stoiximan.gr με περισσότερα από 300 στοιχήματα για κάθε αναμέτρηση και με επιλογές για κάρτες,σκόρερ και κόρνερ. Παράλληλα, η αντίστροφη μέτρηση για τη Super League έχει αρχίσει και με το Fantasy τουρνουά μπορείς να πάρεις την ομάδα στα χέρια σου!

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κρασνοντάρ στο Γ. Καραϊσκάκης ψάχνοντας τη νίκη που

θα του δώσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Oι ερυθρόλευκοι έχοντας αποκλείσει Βικτόρια Πλζεν και Μπασάκσεχιρ έχουν τον πρώτο λόγο για τη πρόκριση, ωστόσο οι Ρώσοι απέδειξαν πως είναι ικανοί για όλα πετώντας εκτός playoffs την Πόρτο.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα ψάξει τη νίκη που θα της δώσει πλεονέκτημα για την πρόκριση, το Stoiximan.gr προσφέρει σε ελκυστική απόδοση το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι γηπεδούχοι με μηδέν παθητικό, όπως και το να κερδίσουν με 2 γκολ ακριβώς.

600+ επιλογές για ΑΕΚ & ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν στην τελευταία στροφή πριν τους ομίλους του Europa League σε δύο παιχνίδια για τα οποία το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει περισσότερες από 600 επιλογές συνολικά!

Η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Τράμπζονσπορ στην Αθήνα ωστόσο βρίσκεται σε ρόλο φαβορί για τη νίκη, ενώ ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Μπρατισλάβα, όπου θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα που θα τον βάλει σε θέση οδηγού για την πρόκριση.

Τουρνουά Fantasy και στο ελληνικό πρωτάθλημα

Και ενώ μεσοβδόμαδα το ενδιαφέρον στρέφεται στους ευρωπαϊκούς αγώνες, η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Super League έχει αρχίσει και πλέον μπορείς να πάρεις την ομάδα στα χέρια σου.

Το Fantasy τουρνουά του Stoiximan.gr είναι εδώ και διαρκεί πολλαπλές αγωνιστικές, ενώ μπορείς να φτιάξεις περισσότερες από μία ομάδες, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας. Αν λοιπόν πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής, τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξεις και να διεκδικήσεις εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 30.000€*!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά

Keywords
Τυχαία Θέματα