Δες πρώτος το Hobbs & Shaw, το νέο κεφάλαιο του Fast & Furious

13:44 20/8/2019 - Πηγή: Contra

Αν υπάρχει μια ταινία - θεσμός του φετινού καλοκαιριού, μια περιπέτεια που συνδυάζει γέλιο, δράση, σασπένς, συγκίνηση και επικές σκηνές καταδίωξης, αυτή είναι το Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Πρόκειται για μια spin-off ταινία από το σύμπαν του Fast & Furious, όπου το αταίριαστο δίδυμο των κεντρικών χαρακτήρων, Λιουκ Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) και Ντέκαρτ Σο

(Τζέισον Στέιθαμ) ενώνει τις δυνάμεις του για να προστατέψει τον κόσμο από μια εξωπραγματική απειλή.

Ο Ίντρις Έλμπα υποδύεται έναν γενετικά μεταλλαγμένο ηγέτη τρομοκρατικής οργάνωσης, που θέλει να μολύνει την ανθρωπότητα με έναν θανάσιμο ιό. Η αδελφή του Σο (Βανέσα Κίρμπι) γίνεται το μοιραίο πρόσωπο της ιστορίας, ο φορέας του θανάσιμου ιού και το δίδυμο των Χομπς - Σο καλείται ως από μηχανής θεός να πατάξει αυτήν τη μοιραία απειλή.

Οι πρώτες κριτικές κάνουν λόγο για ένα spin-off που δεν έχει σκοπό να γίνει το ντροπαλό ξαδελφάκι των ταινιών Fast & Furious και να καθίσει σιωπηλά στη γωνιά του, όσο ο Ντομ και η Μία Τορέτο παίζουν με τα νέα παιχνίδια 4 τροχών. Το Fast & Furious: Hobbs & Shaw δεν είναι για απλούς φίλους των ταινιών δράσης, είναι για εκείνους που έχουν συνδέσει το Rambo, το Con Air, το Face Off, το Die Hard με αξέχαστα κινηματογραφικά βράδια, με όνειρα που κινούνται σε εκρηκτικές ταχύτητες και δεσμούς διαχρονικούς, σαν αυτούς του Μπράιαν, της Μια και του Ντομ.

Μην μπερδευτείς με αυτό που θα δεις στο Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Και εδώ οι βασικοί πρωταγωνιστές αυτοσχεδιάζουν από το πρώτο δευτερόλεπτο, όπως κάποτε ο Μπράιαν. Εδώ επίσης υπάρχει ο εξωπραγματικά απολαυστικός, παρανοϊκός χαρακτήρας του Έλμπα, του ανθρώπου που πρέπει να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, πρέπει να αναλαμβάνει την ενσάρκωση αποκλειστικά και μόνο των πιο σκοτεινών χαρακτήρων εκεί έξω. Επίσης, κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε και τη σκηνοθετική υπογραφή-εγγύηση του Ντέιβιντ Λιτς, που βρίσκεται πίσω από λατρεμένες παραγωγές που συνδυάζουν περιπέτεια, δράση και χιούμορ, όπως το John Wick και το Deadpool.

Στο Fast & Furious: Hobbs & Shaw θα δεις βιολογικά όπλα, βιομετρικά στοιχεία ως εργαλεία μάχης, αυτοκίνητα που οδηγούνται με σήματα που στέλνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος και πολλές ακόμα τρελές ιδέες, που παίρνουν το είδος της περιπέτειας δράσης και το μεταμορφώνουν σε ένα σουρεαλιστικό, funky νέο είδος επικής κινηματογραφικής διασκέδασης.

Και φυσικά, μπορείς να δεις πρώτος απ' όλους τo Fast & Furious: Hobbs & Shaw τη spin off ταινία του Fast & Furious στην αποκλειστική πρεμιέρα που θα γίνει στις 27 Αυγούστου στην αίθουσα Αθήναιον cinemas, δηλώνοντας συμμετοχή για να κερδίσεις μια από τις 25 προσκλήσεις του διαγωνισμού μας. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα, μην χάνεις χρόνο.

powered by Typeform
Keywords
Τυχαία Θέματα