Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Τσάβι "έκοψε" τον Νεϊμάρ

08:33 6/8/2023 - Πηγή: Contra

Μονό χαρούμενος δεν μοιάζει να είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ και αναζητά τρόπους προκειμένου να πει το αντίο πριν από την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Βραζιλιάνο να έχει προταθεί στην Μπαρτσελόνα, με κάποια εξ' αυτών να τον συνδέουν με το deal μεταξύ Παρί και Μπαρτσελόνα για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, το οποίο εν τέλει ολοκληρώθηκε με την καταβολή της ρήτρας ύψους 50.000.000

ευρώ από την γαλλική ομάδα.

Η πώληση Ντεμπελέ αναγκάζει την Μπαρτσελόνα να αναζητήσει έναν ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση αλλά η περίπτωση του Νεϊμάρ δεν απασχολεί τον Τσάβι και ο λόγος δεν είναι οικονομικός.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Mundo Deportivo, ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως ο Νεϊμάρ μόνο καλό δεν θα κάνει στο εσωτερικό της ομάδας και θα ταράξει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί και έχει φέρει ξανά την Μπάρτσα στον δρόμο των επιτυχιών.

Θυμίζουμε πως ο Νεϊμάρ αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα για χαρή της Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017 αντί 222.000.000 ευρώ ποσό που είναι μέχρι και σήμερα το μεγαλύτερο που έχει δοθεί για αγορά ποδσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Ποιος Γκονσάλο Ράμος; Η Παρί έκλεισε άλλον φορ με 100 εκατ.

Ο "ελεύθερος" Αλέξις Σάντσες ετοιμάζεται να πει το "ναι" στην μεγάλη επιστροφή

Η Νάπολι έφερε την πιο ψαγμένη επιλογή για αντι-Κιμ

Keywords
Τυχαία Θέματα