Τραγωδία στην Ιταλία με την εκδότρια του Χάρι Πότερ: Υπό την επήρεια κοκαϊνης ο χειριστής του σκάφους

Εξελίξεις στην τραγωδία στο Αμάλφι στην Ιταλία, όπου έχασε τη ζωή της η Adrienne Vaughan πρόεδρος του αμερικανικού εκδοτικού παραρτήματος του εκδοτικού οίκου Bloomsbury. Πρόκειται για τον οίκο που έχει εκδώσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ.

Στο φρικιαστικό δυστύχημα, στιγμές του οποίου καταγράφηκαν στην κάμερα, η 45χρονη Adrienne Vaughan έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του συζύγου και των παιδιών της, μετά τη σύγκρουση ενός ταχύπλοου, στο οποίο επέβαιναν η ίδια και η οικογένειά της, και ενός ιστιοφόρου.

Η 45χρονη εκτοξεύτηκε κατά την πρόσκρουση στο νερό και

προσγειώθηκε μεταξύ των δύο σκαφών. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα από την προπέλα του ταχύπλοου. Στην θάλασσα βρέθηκε και η κόρη της Βόγκαν, η οποία έδωσε αγώνα για να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού ανάμεσα στα συντρίμμια των δύο πλοίων. Επιβάτες του ιστιοπλοϊκού πετούν στο κορίτσι σωσίβιο προκειμένου να το βοηθήσουν.

Incidente sulla costa amalfitana in cui ha perso la vita una turista americana. Il motoscafo della turista si è scontrato con un veliero dove si stava festeggiando un matrimonio. #amalfi pic.twitter.com/dn6TfT3I9s

— Colonnello Kurtz (@danilomik1) August 4, 2023

Ο άντρας της τραυματίστηκε, όχι όμως τα δυο παιδιά τα οποία υποστηρίζονται από ψυχολόγους. Στην Ιταλία μετέβησαν ο παππούς και η γιαγιά των παιδιών για να τα προσέχουν όσο ο πατέρας τους θα νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο χειριστής του ταχύπλοου το οποίο χτύπησε με το ιστιοφόρο σκοτώνοντας τη Vaughan, ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ANSA, ο χειριστής του ιστιοφόρου, ένας 30χρονος από την Καμπανία, βγήκε θετικός στα τοξικολογικά τεστ και όλα δείχνουν ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 30χρονος skipper, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί, βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας για ανθρωποκτονία. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του, σύμφωνα με τον επικεφαλής της εισαγγελικής υπηρεσίας του Σαλέρμο Τζιουζέπε Μπορέλι.

Ωστόσο, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι αρχές έχουν μια κατάθεση αυτόπτη, ο οποίος δήλωσε ότι ο 30χρονος “έκανε εμετό” και “έμοιαζε να είναι πολύ μεθυσμένος”. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι τοξικολογικές δεν έχουν ακόμη δείξει αν ήταν μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα