Μπαρτσελόνα: 50.000.000 ευρώ για τον διάδοχο-έκπληξη της φανέλας με το δέκα του Μέσι

09:05 31/12/2023 - Πηγή: Contra

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα ωστόσο αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τα διεθνή Μέσα να την εμπλέκουν συνεχώς σε μεταγραφικές ιστορίες. Μία εξ αυτών που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση αφορά τον Μέισον Γκρίνγουντ.

Μέσω της SUN, λοιπόν, φημολογείται πως οι Καταλανοί είναι αποφασισμένοι να πάρουν το καλοκαίρι τον Άγγλο επιθετικό προσφέροντάς μάλιστα για την περίπτωσή του 50.000.000 ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και δεν είναι μόνο αυτό...

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο Μέσο η Μπάρτσα θα ντύσει τον Γκρίνγουντ στα μπλαουγκράνα δίνοντας του την ευκαιρία να αγωνίζεται με το εμβληματικό δέκα του Λέο Μέσι στην πλάτη. Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος αριθμός δεν έχει κάτοχο τη δεδομένη στιγμή στην Βαρκελώνη.

Τραβηγμένο ή όχι για κάποιους του σενάριο από την Αγγλία, εκεί που θα έπρεπε να σταθεί κανείς είναι ότι ο Γκρίνγουντ μετά από την απότομη παύση στις ποδοσφαιρικές του δραστηριότητες επέστρεψε καλά μέσω του δανεισμού του στην Χετάφε.

Ο Γκρίνγουντ σε 15 αναμετρήσεις στην Ισπανία μετράει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ. Σχετικά με όλα τα παραπάνω που ανέφερε η αγγλική εφημερίδα ας κρατήσουμε πως η Μπαρτσελόνα, τώρα, δεν είναι σε θέση να προσφέρει τα χρήματα που γράφτηκαν στο ρεπορτάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα