Η αιτία που ο Εσπίριτο Σάντο θέλει να "φάει" τον Καρίμ Μπενζεμά

10:18 24/8/2023 - Πηγή: Contra

Βάσει των δημοσιευμάτων που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες η σχέση των Νούνο Εσπίριτο Σάντο και Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι καλές, όχι τώρα αλλά από την πρώτη στιγμή που ο Γάλλος σούπερ σταρ πάτησε το πόδι του στην Τζέντα για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ.

Ο Πορτογάλος προπονητής ευθύς εξ αρχής δεν ήθελε στην ομάδα του τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, καθώς είχε εισηγηθεί άλλον ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση. Επί της ουσίας -εφόσον στέκει το σενάριο- η διοίκηση τα έκανε

όλα μόνη της χωρίς την συγκατάθεση του κόουτς.

Μάλιστα, όταν έγινε η μεταγραφή ο Εσπίριτο Σάντο φέρεται να απέρριψε το αίτημα του Μπενζεμά να γίνει ο αρχηγός της ομάδας, καθώς έδωσε το περιβραχιόνιο στον Ρομαρίνιο και μετέπειτα στον Σαραχλί. Πληροφορίες από την Σαουδική Αραβία σημειώνουν πως ο Καρίμ λέει στο περιβάλλον του πως δεν νιώθει άνετα.

Παράλληλα, η "βόμβα" του τοπικού Τύπου από αυτή που ξεκίνησαν όλα ήταν πως ο Εσπίριτο Σάντο έχει ενημερώσει τη διοίκηση να τελειώνει με τον Μπενζεμά γιατί δεν ταιριάνουν με το σύστημά του. Ο Γαλλοαλγερινός βρίσκεται ελάχιστον διάστημα στο βασίλειο ενώ για να συμφωνήσει να κάνει τη μεταγραφή αυτή έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών αξίας 400.000.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εσπίριτο Σάντο, Καρίμ Μπενζεμά,espirito santo, karim benzema