0/3: Το ημερολόγιο της Νιουκάστλ για το 2020 είναι σκέτη τρικυμία

18:51 9/1/2020 - Πηγή: Contra

Σε μια γκάφα ολκής, που ζημιώνει πολύ την εικόνα της ως σύλλογο, υπέπεσε η Νιουκάστλ και όταν το κατάλαβε ήταν πλέον αργά. Μόλις κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του 2020, ως επίσημο εμπόρευμα της ομάδας, δημιουργήθηκε ντόρος στα social media αφού οι χρήστες του διαδικτύου δεν άργησαν να εντοπίσουν τα λάθη. Τρεις παίκτες που αποχώρησαν το καλοκαίρι

του 2019 φιγουράρουν στις φωτογραφίες, ενώ σε μια από αυτές φαίνεται καθαρά ένας -αντίπαλος- οπαδός την στιγμή που κάνει μια άσεμνη χειρονομία.

Αγιόθε Πέρεθ, Σάλομον Ροντόν και Κένεντι έφυγαν μετά το τέλος της περσινής σεζόν, με τον Ισπανό επιθετικό να πωλείται στην Λέστερ και μάλιστα να σκοράρει κόντρα στη Νιουκάστλ την Πρωτοχρονιά το πρώτο γκολ των 'αλεπούδων' στο 0-3 του 'St. James Park'! Ο Πέρεθ επιλέχθηκε για την φωτογραφία του... Ιανουαρίου και μαζί με τον Ροντόν βρίσκονται στο εξώφυλλο. Ο Κένεντι είναι το πρόσωπο του Ιουλίου. Σε ένα στιγμιότυπο όπου οι παίκτες της Νιουκάστλ πανηγυρίζουν ένα εκτός έδρας τέρμα, φαίνεται ξεκάθαρα ένας οπαδός που χειρονομεί εναντίον τους.

Οι υπεύθυνοι το αγγλικού συλλόγου παραδέχθηκαν πως το προϊόν δεν υπέστη τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο, παρά το γεγονός πως το είχαν δει υπάλληλοι της ομάδας πριν βγει στην κυκλοφορία προς πώληση. Μια εσωτερική έρευνα ξεκίνησε στη Νιουκάστλ προκειμένου να διευκρινιστούν οι λόγοι αυτής της αστοχίας και να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Ένας σοβαρός λόγος αυτής γκάφας αποδίδεται στο γεγονός πως το ημερολογία παράγεται από μια άλλη εταιρεία (Danilo) που ζητά τις εικόνες των παικτών από τον Ιούνιο! Έτσι είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στο ρόστερ τη νέα σεζόν. Τα ημερολογία τυπώνονται στη... Νότιο Κορέα και επιστρέφουν για πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο στη Νιουκάστλ παραδέχονται ότι αυτή η εικόνα ντροπιάζει τον σύλλογο και τα στάνταρ μιας τέτοιας δουλειάς θα έπρεπε να είναι πολύ υψηλότερα. Πάντως δεν υπήρξε κάποια επίσημη απολογία προς τους οπαδούς που αγόρασαν το καλεντάρι. Οι φίλοι της Νιουκάστλ ορμώμενοι από αυτή την κατάσταση, δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου πωλούνται σορτσάκια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Κάτι που συμβαίνει γιατί ο ιδιοκτήτης της Νιουκάστλ είναι και ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει η Sports Direct, που προφανώς 'τρέχει' και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας...

Ποιες μεταγραφές θα κάνουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός; To νέο Pod-όσφαιρο έχει τις απαντήσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα