Το πληκτρολόγιο Logitech Craft φέρνει το “Surface Dial” στις μάζες

12:36 1/9/2017 - Πηγή: Xblog

Η Logitech ανακοίνωσε το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech Craft που, μεταξύ άλλων, φέρνει το εντυπωσιακό Creative Input Dial (γνωστό και ως Crown). Το Crown είναι ένας μοχλός τοποθετημένος στο πάνω μέρος του πληκτρολόγιου ο οποίος δουλεύει με παρόμοιο τρόπο με το Surface Dial της Microsoft — μόνο που δεν χρειάζεστε έναν νέο υπολογιστή

με οθόνη αφής για να το αποκτήσετε.

Το Crown είναι συμβατό με γνωστά προγράμματα και λειτουργίες των Windows. Στο Photoshop και στο Illustrator, για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν το ζουμ, το μέγεθος της βούρτσας, την ορατότητα, τη φωτεινότητα, την αντίθεση και πολλές ακόμα λειτουργίες γυρνώντας απλά τον μοχλό. Στο Excel μπορούν να περιηγηθούν στους πίνακες, να κάνουν μεγέθυνση, να δημιουργήσουν γρήγορα γραφήματα μαρκάροντας τους πίνακες και άλλα. Στο Spotify μπορούν να περιηγηθούν στις λίστες και να ελέγξουν τη μουσική. Και αν είστε προγραμματιστής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SDK της Logitech για να φέρετε υποστήριξη για το Logitech Craft και στο δικό σας πρόγραμμα.

Το λογισμικό της Logitech δείχνει στην οθόνη επιλογές για το τρέχον πρόγραμμα και μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γυρνώντας το Crown. Εκτός από τα προγράμματα, το Logitech Craft μπορεί να ελέγξει και κάποιες ρυθμίσεις του υπολογιστή, όπως τη μουσική και την ένταση.

Όσο για το πληκτρολόγιο, είναι ένα κλασικό με μεμβράνη και οπίσθιο φωτισμό που ανιχνεύει τη κίνηση για να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται. Έχει επίσης κουμπιά για τα Windows και macOS, συνδέεται στον υπολογιστή μέσω ασύρματου δέκτη ή Bluetooth, μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με τρεις συσκευές και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μια άλλη συσκευή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Logitech Craft θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τιμή $199.

Συντάκτης: Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα