Η Microsoft αποκάλυψε το ανανεωμένο Outlook.com

18:28 12/8/2017 - Πηγή: Xblog

Η Microsoft ξεκίνησε να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Outlook.com η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δουλεύουν ταχύτερα. Για την ώρα είναι σε beta έκδοση και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε πατώντας το κουμπί “try the beta”, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αυτή η έκδοση είναι η τρίτη αναβάθμιση του Outlook.com

από τότε που λανσαρίστηκε το 2012. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν:

Βελτιωμένη προβολή των συνομιλιώνΤαχύτερο άνοιγμα και ανέβασμα αρχείωνΔυνατότητα προεπισκόπησης των αρχείων στη λίστα των συνομιλιώνΔυνατότητα ορισμού αγαπημένων ανθρώπων για να βρίσκετε τα μηνύματά τους ταχύτεραΗ μπάρα αναζήτησης μετακινήθηκε στο πάνω μέροςΝέο μενού για εύκολη ενσωμάτωση emojis ή GIFs στα μηνύματα

Τέλος, η Microsoft δοκιμάζει και κάποια πιο “έξυπνα” χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επικόλλησης στοιχείων για εστιατόρια, ομάδες και πληροφοριών πτήσεων. Για παράδειγμα, άμα κανονίζετε να βγείτε για καφέ με έναν φίλο σας, θα μπορείτε να εισάγετε αναλυτικές πληροφορίες για το καφέ και τη τοποθεσία του στο email.

Η Microsoft σκοπεύει να αναβαθμίσει και τις ενότητες Ημερολόγιο και Επαφές, αλλά αυτά θα γίνουν μέσα στους επόμενους μήνες. Για την ώρα πάντως μπορείτε να δοκιμάσετε την beta έκδοση του ανανεωμένου Outlook.com και να στείλετε μήνυμα στην ομάδα της Microsoft με τα σχόλια σας για να το βελτιώσουν.

Συντάκτης: Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα