Η Google Assistant έγινε διαθέσιμη στο iPhone για να τα βάλει με τη Siri

17:55 18/5/2017 - Πηγή: Xblog

Η Google ανακοίνωσε στο συνέδριο Google I/O 2017 το λανσάρισμα της ψηφιακής βοηθού Google Assistant για το iOS. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για το iPhone αλλά υποστηρίζει και το iPad – γενικά όποια συσκευή τρέχει iOS 9.1 ή νεότερη έκδοση.

Όπως και

η αντίστοιχη έκδοση της Google Assistant για το Android, η ψηφιακή βοηθός της Google μπορεί να εκτελέσει τις παρακάτω εντολές:

Μπορείτε να καλέσετε κάποιονΜπορείτε να στείλετε μήνυμα ή emailΜπορείτε να θέσετε υπενθυμίσειςΜπορείτε να δημιουργήσετε συμβάντα στο ημερολόγιοΜπορείτε να παίξετε μουσική (υποστηρίζει και μουσική στο YouTube)Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε μέρη και μαγαζιάΜπορείτε να ρωτήσετε διάφορες ερωτήσεις

Σε γενικές γραμμές μπορεί να κάνει όσα και η Siri, όμως έχει -περισσότερο- χιούμορ και συνεργάζεται στενά με όλες τις υπηρεσίες της Google για να σας διευκολύνει τη ζωή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε τη Siri με την Assistant λόγω των περιορισμών του iOS. Για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή.

Η εφαρμογή για το iOS ονομάζεται “The Google Assistant — get help anytime, anywhere” και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το App Store.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα