Samsung Portable SSD T5: Ένας ταχύτατος, μικρός και προσιτός εξ. SSD δίσκος

18:41 20/8/2017 - Πηγή: Xblog

Η Samsung ανακοίνωσε τον νέο εξωτερικό SSD δίσκο Samsung Portable SSD T5 που προορίζεται για όλους, είτε αυτοί είναι απλοί χρήστες είτε επαγγελματίες βιντεογράφοι, καθώς η Samsung υπόσχεται κορυφαίες ταχύτητες.

Εξωτερικά, ο Samsung Portable SSD T5 είναι κατασκευασμένος από μέταλλο, έχει το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας (74 x 57.3 x 10.5mm) και ζυγίζει μόλις 51

γραμμάρια. Παρά το μικρό του μέγεθος, η Samsung υπόσχεται ότι θα αντέξει σε πτώσεις από 2 μέτρα (το μέγιστο) επειδή όχι μόνο είναι SSD και δεν έχει κινούμενα μέρη, αλλά διαθέτει και ένα εσωτερικό πλαίσιο που απορροφάει τους κραδασμούς.

Εσωτερικά, στον Samsung Portable SSD T5 συναντάμε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως 64-layer V-NAND μνήμες και θύρα USB-C για να προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που αξίζουν τα 540MB/s, καθώς και κρυπτογράφηση AES 256-bit για την προστασία των δεδομένων.

Η Samsung προσφέρει μαζί με τον δίσκο δύο καλώδια για την σύνδεσή του με υπολογιστές (USB-C σε USB-C και USB-C σε A) και λογισμικό για PC, Mac και Android συσκευές έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από παντού.

Η κυκλοφορία του Samsung Portable SSD T5 έχει ήδη ξεκινήσει στις ΗΠΑ. Βγαίνει σε δύο χρώματα (μπλε και μαύρο) και με χωρητικότητα 250 GB στο βασικό μοντέλο που κοστίζει $130. Για όσους χρειάζονται παραπάνω χωρητικότητα, κυκλοφορεί επίσης με χωρητικότητα 500 GB για $200, 1 TB για $400 και 2 TB για $800. Τέλος, η Samsung προσφέρει και τρία χρόνια εγγύηση.

Συντάκτης: Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα