Black Out: Τι συνέβη στην φιλανθρωπική εκπομπή;

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε το πολυαναμενόμενο Black Out με έξι celebrities να περνούν διάφορες δοκιμασίες μέσα σε απόλυτο σκοτάδι. Η Όλγα Φαρμάκη, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Χριστίνα Πολίτη, ο Γιώργος Λιανός, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και η Τζο Τόγκου έλαβαν μέρος στην εκπομπή για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο νικητής όλων των δοκιμασιών θα έδινε το ποσό στον πανελλήνιο σύλλογο γυναικών με καρκίνο του μαστού “Άλμα Ζωής”.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς

ήταν εκείνος που κέρδισε τις εντυπώσεις, τόσο με τις ακραίες αντιδράσεις του μέσα στο σκοτάδι, όσο και με τις χιουμοριστικές του ατάκες. Παρόλ’ αυτά νικητής όλων των δοκιμασιών αποδείχθηκε ο Γιώργος Λιανός.

Σίγουρα πάντως δεν επιλέχθηκε τυχαία από το κανάλι του Αμαρουσίου να παιχτεί σήμερα η “ειδική έκδοση” της εκπομπής με τους celebrities. Μην ξεχνάτε, ότι οι απέναντι (βλ. Mega) είχαν πρεμιέρες! Ειδικότερα, στις 10 προβλήθηκε η σειρά -  δυνατό χαρτί για το σταθμό “Με λένε Βαγγέλη” και τονΒασίλη Χαραλαμπόπουλο στα καλύτερά του! Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ποιος ήταν ο νικητής στη μάχη της τηλεθέασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα