To Tέρας και Εμείς!!!

16:50 24/2/2016 - Πηγή: Taxalia

Του Δημήτρη Τζώρα*

Έχει δίκιο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που φωνάζει για τα κανάλια. Ίσως είναι από τις σπάνιες φορές, που

συμφωνώ μαζί του, αλλά στην προκειμένη περίπτωση στο θέμα των τηλεοπτικών Μέσων Ενημέρωσης έχει δίκιο. Η κατάσταση στα ΜΜΕ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το πραγματικό τέρας, το πιο αδίστακτο, το πιο ανθρωποφάγο και το πιο άθλιο από όλες τις απόψεις, είναι η ελληνόφωνή μας τηλεόραση.

Δεν είναι απλά ένα τέρας, όπως όλα τα άλλα. Είναι κάτι χειρότερο από αυτό. Είναι ο ορισμός της ανθρώπινης σαρανταποδαρούσας!!!
Όποιος έχει δει την ταινία αυτή (Human centipede), την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα για όποιον έχει γερό στομάχι, καταλαβαίνει τι εννοώ. Από τον πρωκτό του ενός, που είναι στην κορυφή της σαρανταποδαρούσας, μπαίνουν στο στόμα του επόμενου στην ιεραρχία τα παράγωγά του και συνεχίζεται η αλυσίδα αυτή μέχρι την κοινωνία που είναι ο τελικός αποδέκτης.
Οι ακαθαρσίες ( the shit ελληνιστί), φεύγουν από τον Μιντιάρχη, πηγαίνουν στο στόμα του Διευθυντή Ειδήσεων, από εκεί στους δημοσιογράφους, μετά στο πολιτικό σύστημα, μετά στο διαδίκτυο και τέλος στο στόμα (στο μυαλό δηλαδή) της κοινωνίας.

Δύο τηλεοπτικά γεγονότα μου έκαναν μεγάλη εντύπωση, το τελευταίο διάστημα. Όχι, το ένα δεν είναι ο Λαζόπουλος. Από αυτόν, περιμένω τα πάντα, είναι αδίστακτος, οπότε τίποτα απ’ ό,τι πει, δεν μου προκαλεί εντύπωση. Το ένα είναι το «πνίξιμο» της υπόθεσης του Νίκου Γεωργιάδη από τα ΜΜΕ. Ο τύπος αυτός, φέρεται να είναι εμπλεκόμενος σε υπόθεση παιδεραστίας και μάλιστα, η υπόθεσή του σέρνεται στο παρασκήνιο πολλά χρόνια, χωρίς κανένας να τολμάει να μιλήσει γι’ αυτήν. Το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, φέρεται λοιπόν, να εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδεραστίας, τον καλεί ο Εισαγγελέας σε απολογία και από τα ΜΜΕ δεν ακούγεται κιχ!!!

Σε ποιο άλλο πολιτισμένο κράτος του κόσμου, εάν εγκαλούνταν για παιδεραστία το δεξί χέρι του εν δυνάμει Πρωθυπουργού, δεν θα είχε γίνει ο κακός χαμός;;; Είμαστε Ευρώπη μόνο στα Μνημόνια και στη μάσα;;; Πόσα ερωτήματα θα ανέκυπταν, εάν το θέμα γινόταν ευρέως γνωστό στην ελληνική κοινωνία;;; Ήξερε ο Μητσοτάκης για τις ενδεχόμενες και ποινικά κολάσιμες, σεξουαλικές διαστροφές του συνεργάτη του; Τις κάλυπτε;;; Τις ανεχόταν;;; Μετείχε και εκείνος;;; Είχε πλήρη άγνοια;;; Υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί με τέτοιες διαστροφές;;; Γιατί δεν τέθηκαν δημόσια και στον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτά τα ερωτήματα, κατά τη διάρκεια ουκ ολίγων συνεντεύξεων που έχει δώσει από την εκλογή του μέχρι σήμερα;;; Δεν έχει δικαίωμα ο ελληνικός λαός να ξέρει;;;

Επειδή, όμως, Βερολίνο και εγχώριο τηλενταβαντζίδικο σύστημα θέλουν τον Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό της χώρας, το θέμα «πνίγηκε» κυριολεκτικά!!! Μόλις είχε εκλεγεί το παιδί και δεν ήθελαν να του χαλάσουν τη βιτρίνα. Μόνο στο διαδίκτυο και σε κάποια έντυπα Μέσα είδαμε το θέμα να αναδεικνύεται.

Να δεχθώ, ότι σε μία ακραία, άθλια και σιχαμερή έκφανση κομματικής νεοδημοκρατικής δημοσιογραφίας, κάποιοι «δημοσιογράφοι» δεν το έπαιξαν το θέμα. Αυτοί, όμως, που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα, είναι στελέχη του και κατέχουν υψηλότατες διευθυντικές θέσεις στα μίντια, γιατί το έπνιξαν το θέμα;;; Η Φώφη Γεννηματά, ως μητέρα πρώτα απ’ όλα, αλλά και ως γυναίκα και πολιτικός, πως αισθάνεται με αυτή την συμπεριφορά των στελεχών της, που έχουν και την ιδιότητα του δημοσιογράφου; Την τιμά να τους έχει μέλη του κινήματός της; Αυτός είναι ο προοδευτισμός του ΠΑΣΟΚ;;; Έτσι τιμά η κυρία Γεννηματά το όνομα του πατέρα της; Συγκαλύπτοντας υποθέσεις παιδεραστίας; «Κλαίνε» για τα παιδάκια των προσφύγων που πνίγονται στη θάλασσα, αλλά δεν κλαίνε για τα ανήλικα παιδάκια, που η φτώχια τα φέρνει στα κρεβάτια των πολιτικών; Αυτά είναι παιδιά άλλου Θεού;

Είπαμε το ΠΑΣΟΚ να γίνει το πλυντήριο συνεργατών των ναζιστών του 1940 και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους συνεργάτες των νυν Γερμανών κατακτητών, αλλά ως εδώ και μη παρέκει. Δεν θα ανεχθούμε υποθέσεις παιδεραστίας να υποβαθμίζονται για χάρη της πολιτικής σκοπιμότητας. Καλά θα κάνει η κυρία Γεννηματά να τους αφαιρέσει την κομματική ιδιότητα, ήσυχα και διακριτικά και μετά η ΕΣΗΕΑ να κάτσει κάτω και να εξετάσει τη διαχείριση όλης αυτής της υπόθεσης από τα ΜΜΕ και να πάρει αποφάσεις... Τα παιδιά του κόσμου ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας και εθνικότητας, δεν είναι κρέατα για τα αρρωστημένα μυαλά των πολιτικών. Το ψώνιο του κάθε πολιτευόμενου εθνοσωτήρα, δεξιού - αριστερού – κεντρώου κ.τ.λ., δεν θα γίνει εις βάρος των παιδιών και καλά θα κάνουν να το καταλάβουν μία και καλή.

Η άλλη υπόθεση που μου έκανε εντύπωση, είναι η συνέντευξη της γνωστής Τζούλιας Αλεξανδράτου. Η κυρία Αλεξανδράτου, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι η «καλλιτεχνική» της καριέρα ήταν προϊόν πλύσης εγκεφάλου και ψυχολογικών πιέσεων, που κάποιοι της άσκησαν. Θα μπορούσα να το θεωρήσω ως δικαιολογία μίας γυναίκας, η οποία θέλει να βγάλει από πάνω της την κοινωνική ρετσινιά και να επιστρέψει στη σόου μπιζ, εάν δεν υπήρχαν μερικά ύποπτα περιστατικά, που με έβαλαν σε υποψίες.

Είναι απολύτως βέβαιο και το γνωρίζει ο κάθε Εισαγγελέας, ότι τέτοιες περιπτώσεις αναγκασμού ανθρώπου προς το ερωτικό πράττειν, ακόμα και αν αυτό βαφτιστεί «καλλιτεχνικό», προϋποθέτει τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών, δηλαδή ναρκωτικών. Η κυρία Αλεξανδράτου δεν το παραδέχθηκε δημόσια, για ευνόητους λόγους, αλλά όσοι ξέρουν την ιστορία της, είναι σε θέση να διαβεβαιώσουν, ότι την είχαν κάνει ρομπότ από τα ναρκωτικά

Η κυρία Αλεξανδράτου βρέθηκε σε ερωτικό ραντεβού στο Πολεμικό Μουσείο, με τον γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος κύριος Ζαγορίτης είναι και εκ των στενότερων συνεργατών του Κώστα Καραμανλή. Ο υιός Ζαγορίτη εργάζεται στο γραφείο της διορισμένης από το Σαμαρά, Ευρωβουλευτού, κυρίας Σπυράκη!!!

Τι ρόλο έπαιξε εν αγνοία της η κυρία Αλεξανδράτου στην πολιτική σκηνή της χώρας;;; Τις γνώρισαν και άλλους υιούς βουλευτών και Υπουργών;;; Γνώριζε προσωπικά Υπουργούς ή βουλευτές και άλλων κομμάτων;;; Ήξεραν οι συνεργάτες της και όποιος άλλος βρίσκεται από πίσω τους, πράγματα και θάματα, που θα εξέθεταν το Πρωθυπουργικό γραφείο και την τότε Κυβέρνηση;;; Ο υιός Ζαγορίτη έχει το στάτους ενός μικρού Ζαχόπουλου; Μόνο άνθρωποι της τότε Κυβέρνησης ή στελέχη απ’ όλα τα κόμματα νιώθουν το μακρύ χέρι των συνεργατών της Αλεξανδράτου στο γιακά τους;;; Εκβιάζουν ορισμένοι σκοτεινοί άνθρωποι ολόκληρο το πολιτικό σύστημα;;; Έτσι ήρθαν τα Μνημόνια, αλλά και παραμένουν τα Μνημόνια;;; Υπάρχουν εκατομμύρια ερωτήματα, που πρέπει να απαντηθούν στην υπόθεση αυτή και δεν αφορούν μόνο στην πολιτική σκηνή της δύσμοιρης χώρας μας, αλλά και στην αθέατη ροζ σχέση των Μέσων Ενημέρωσης με το πολιτικό σύστημα.

Δεν θέλω να πιστεύω, ότι η Εισαγγελία Αθηνών και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κύριος Παρασκευόπουλος θα αφήσουν την κυρία Αλεξανδράτου να πάθει κάποιο ατύχημα, σαν αυτά που συμβαίνουν σε όλους όσοι ανοίγουν το στόμα τους. Πιστεύω, ότι θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη Δημοκρατία και την ελληνική δικαστική εξουσία.

Το Τέρας, είναι μπροστά μας. Είναι στις οθόνες. Το Τέρας, αυτή η ανθρώπινη σαρανταποδαρούσα, είναι ο δεσμοφύλακας της απέραντης φυλακής, που αποκαλούμε ελληνική Δημοκρατία. Το Τέρας ή θα φάει εμάς ή εμεί αυτό. Η διαίσθησή μου, μου λέει, ότι πριν ο εξαγριωμένος και εξαθλιωμένος λαός εισβάλει στο ελληνικό Κοινοβούλιο, πρώτα θα εισβάλει στα τηλεοπτικά στούντιο. Χώρος και για τους δύο, δεν υπάρχει πλέον...

* Ο Δημήτρης Τζώρας είναι πολιτικός αναλυτής.

Cohen.gr Τρίτη 23.2.2016
Keywords
Τυχαία Θέματα